Haberler

Yardıma Muhtaç Aileler İçin Yemek Yarışması Düzenlendi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü tarafından, "Oktay Usta ile Yemek Yarışması"na Adıyamanlı bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

Adıyaman'da yardıma muhtaç aileler için yemek yarışması düzenlendi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğü tarafından, "Oktay Usta ile Yemek Yarışması"na Adıyamanlı bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

TPAO tesislerinde düzenlenen yarışmanın gelirinin Adıyaman'daki yoksul öğrencilere gıda, kırtasiye ve giyim gibi yardımlar şeklinde verileceği bildirildi.

Oktay Aymelek (Oktay Usta)'in yaptığı programda kadınlar hünerlerini sergiledi.

Yarışmanın açılışında konuşan TPAO Bölge Müdürü Halil Murat Demir'in eşi Betül Demir, yemek yarışması programıyla hem Adıyaman yöresinin yemeklerini tanıtacaklarını, hem de fakir öğrencilerin ellerinden tutmak istediklerini ifade etti.

Demir, yarışmayı TPAO bayanları tarafından düzenlediklerini belirterek, Adıyaman'a gelen Oktay Usta'ya teşekkür etti.Oktay Usta'nın sunumu eşliğinde yapılan yarışmada, yarışmacılar birbirinden lezzetli yemek ve tatlıların yer aldığı yarışmada dereceye girecekleri belirlemek için görevlendirilen jüri üyelerince değerlendirildi.

Yarışmada dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödül verildi. 101 yarışmacının yer aldığı oldukça renkli geçen yarışma, müzik eşliğinde son buldu.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Betül Demir Adıyaman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title