Haberler

Yanarak Ölen Baba ve Kızın Cansız Bedenleri Evden Çıkarıldı

Ataşehir'de bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden baba ve 3 yaşındaki kızının cansız bedenleri, olay yerinden alınarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Ataşehir'de bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden baba ve 3 yaşındaki kızının cansız bedenleri, olay yerinden alınarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Reşit Aktürk'ün kızını kurtarmak isterken alevlerin arasında kalarak öldüğü ortaya çıktı.

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi Yeşilova Sokak'ta bulunan 5 katlı bir binanın 1. katında çıkan yangında, Reşit Aktürk (50) ve kızı Nisa Nur Aktürk (3) hayatını kaybetmişti. 7 çocuk annesi Hülya Aktürk ise evde bulunan diğer çocukları Reşit, Ömer (11) ve Emre'yi (4) alarak evden çıkmayı başarmıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne Hülya Aktürk ile çocuklarını alarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etmişti.

Evdeki yangının söndürülmesinin ardından polis binanın etrafını emniyet şeridi ile kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri yanan dairede çalışma yaptı. Polis ekiplerinin çalışmaları sürerken çiftin çocuklarından 8. sınıf öğrencisi Osman Aktürk eve geldi. Binaya girmek isteyen Aktürk, polis ekipleri tarafından içeri alınmayınca gözyaşları içerisinde olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra da Müzeyyen Aktürk (20) eve geldi. Polis ekipleri tarafından yatıştırılmaya çalışan genç kız, bir anda gözyaşlarına boğuldu. Çevredekiler tarafından uzaklaştırılan genç kız sinir krizleri geçirdi.

Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından, evde bulunan baba ve kızın cenazeleri belediyenin nakil aracı ile alınarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazelerin, hastanedeki işlemlerin ardından Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan, yangının sabah herkesten önce kalkan Nisa Nur'un açtığı televizyonun patlaması sonucu çıktığı, baba Reşit Aktürk'ün de kızını yangından kurtarmak isterken hayatını kaybettiği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yeşilova Ataşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title