Haberler

Yalova Üniversitesinde "Sanat Günleri"

Tiyatro ve sinema oyuncusu Cem Davran, "22 yıllık evliyim ve iki çocuğum var.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Cem Davran, "22 yıllık evliyim ve iki çocuğum var. Bizim sektörde çok nadir rastlanacak bir portredir bu. Bizim işimizde çok zordur evli kalmak" dedi.

Yalova Üniversitesi Kültür ve Sanat Birliği Tiyatro Kulübünün (YÜTİK) düzenlediği "Sanat Günleri' söyleşisine katılan Davran, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Davran, Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

(YÜSEM) Konferans Salonu'ndaki söyleşide ünlü olmayı sevmediğini ifade ederek,

"22 yıllık evliyim ve iki çocuğum var. Bizim sektörde çok nadir rastlanacak bir portredir bu. Bizim işimizde çok zordur evli kalmak. Evden çıkarsınız, çocuğunuzu öpersiniz, ancak sonra travesti kılığına girersiniz. Ünlü olma halini hiç sevmiyorum. Ben onun için kendime tanınmış biri diyorum" dedi.

Magazin muhabirlerinin kendisini takip etmediğini ifade eden Davran,

"Magazinciler beni takip etmez, çünkü yıllar içinde magazin malzemesi olmadığımı anladılar. Benden bir şey çıkmayacağını biliyorlar. Sıradan bir memur ailesinin çocuğuyum. Ama hep tiyatrocu olmak istemiştim. Hayatım tesadüflerle dolu. Bu tesadüfleri çalışarak korudum ve bu yaşa geldim" diye konuştu.

Davran, öğrencilerin bir canlı yayında Sevda Demirel ve Hande Ataizi arasında yaşanan "tokat olayı"yla ilgili sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Program sunucusu Hande yanlış bir laf sarf etti. Konuk, o olayı sanırım yanlış anladı. Türk televizyon tarihine hatta Türk tarihine geçen bir olay oldu bence. O olaydan sonra bu program bitti, kaldırıldı diye biliniyor. Başka birtakım teknik sorunlar nedeniyle programı bitirdik. Talihsiz bir olaydı. Yetenekli tiyatro eğitimi almış bir aktrisin başına gelmiş kötü bir olaydı. Bir daha öyle ortamlarda bulunmamaya çalışıyorum."

- YALOVA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title