Haberler

Yalova'daki Trafik Kazası

Yalova'da, Motosikletleriyle Kamyona Çarptıkları Kaza Sonucunda Hayatını Kaybeden İki Gencin Cenazeleri Toprağa Verildi

Yalova'da, motosikletleriyle kamyona çarptıkları kaza sonucunda hayatını kaybeden iki gencin cenazeleri toprağa verildi.

Yalova Denizcilik Anadolu Endüstri Meslek Lisesinde sözleşmeli öğretmen olarak edebiyat derslerine girdiği belirtilen Fatma Karakaya'nın (23) cenazesi, Yalova Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak Merkez Camisi'ne getirildi.

Cenaze törenine, Fatma Karakaya'nın annesi Zeynep, babası Ali İhsan, kız kardeşleri Eda, Seda, Ece ve Melisa Karakaya ile öğrencileri, öğretmen arkadaşları ve Yalova vali yardımcıları Beyazıt Tanç ve Cezmi Türk Göçer katıldı.

Karakaya ailesinin bireyleri, tören sırasında sinir krizi geçirirken anne Zeynep Karakaya bayıldı. Fatma Karakaya'nın cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada, Fatma Karakaya'nın eylül ayında öğretmenlik yapmaya başladığı öğrenilen Yalova Denizcilik Anadolu Endüstri Meslek Lisesinde de üzüntü hakim. Öğretmenlerinin öldüğünü öğrenen öğrenciler, gözyaşlarını tutamadı.

Kazada motosikleti kullanan Deniz Özgür Erdoğan'ın (30) cenazesi ise yaşadığı Çiftlikköy ilçesine getirildi. Aksa fabrikasında makine mühendisi olduğu öğrenilen Erdoğan'ın cenaze törenine, anne Halime, baba Sedat ve kardeşleri Hakan ve Yeliz Erdoğan'ın yanı sıra Yalova Valisi Dursun Ali Şahin, Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, Çiftlikköy Kaymakamı Hasan Öztürk, Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ ile Aksa Fabrikası Genel Müdürü Mustafa Yılmaz katıldı. Deniz Özgür Erdoğan'ın babası eski Yalova Emniyet Müdür Yardımcısı Sedat Erdoğan taziyeleri kabul etti.

Erdoğan'ın cenazesi, Sahil Mahallesi Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Çiftlikköy Mezarlığı'na defnedildi.

- KAZA-

Yalova'da, Özgür Deniz Erdoğan'ın (30) kullandığı plakası belirlenemeyen motosiklet, aynı istikamette seyreden Davut Parlak (42) yönetimindeki 77 DK 970 plakalı kamyona yandan çarpmış, kamyonun altına giren motosikletin sürücüsü Erdoğan ile motosiklette bulunan Fatma Karakaya (23), hayatını kaybetmişti.

(ERH-NG-HLK-İC) - YALOVA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title