Haberler

Windows 10 Az Önce Yayınlandı

Güncelleme:

Microsoft'un en yeni işletim sistemi Windows 10, sunuculara binecek yükü azaltmak adına sabahtan yayına verildi. Peki Windows 10 nasıl indirilir?

Yazılım devi Microsoft'un Windows 8.1'in ardından uzun bir süredir üzerinde çalıştığı ve son şeklini bu sabah verdiği Windows 10 işletim sistemi yayınlandı.

WINDOWS 10'U KİMLER YÜKLEYEBİLECEK

Windows 10'u, halihazırda Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 işletim sistemlerini kullanan herkes bilgisayarına indirebilecek.

WINDOWS 10 NASIL İNDİRİLİR

Windows 10 güncellemesini indirmek için masaüstü saatinin bulunduğu bölüme bakın. Orada göreceğiniz Windows logosu Windows 10 güncelleştirmesinin yayınlandığını simgeliyor. Tıkladığınızda Windows 10 ibaresini gördüğünüzde güncellemeyi bu şekilde yapabilirsiniz.

Bunun dışında Denetim Masası>Windows updat bölümüne girerek de manuel olarak güncellemeyi yapabilmek münmkün.

WINDOWS 10'U İNDİREMİYORUM

Windows 10 bu sabah saatlerinde indirilmeye sunuldu; ancak kademeli olarak dünyaya açılacağından herkes aynı anda Windows 10'u indiremeyecek. O yüzden eğer şu an Windows 10 güncellemesini göremediyseniz, ilerleyen saatlerde şansınızı bir daha deneyin.

3 GB YER KAPLIYOR

Windows 10 güncelleştirmesi için sabit diskinizden 3 GB'ı aşkın bir alanı feda etmek durumundasınız. Eğer sabit diskinizde yeterli alan yoksa şimdiden temizlik operasyonuna başlamanızda fayda var.

WINDOWS 10 ERKEN GELDİ

Microsoft, sunuculara binecek yükü azaltmak adına kullanıcıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde Windows 10'u indirebilmesi için, gerekli dosyaları Windows updat aracılığıyla göndermeye ve yüklemeye daha erken başladı.

Bu nedenle Windows 10 güncellemesi $windows.~BT adında oluşan yeni klasöre yükleniyor. (Kaynak:Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Microsoft Alışveriş Teknoloji Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (29)

mentollü:

bizim mühendislerede imkan verilsin, yaparlar kralını.

2
14
yanıtYanıtla
heykır:

windows 1o nun beleş olması şüphelendirdi beni casus yazılımı bol heralde? yoksa babasının hayrına iş yapmaz bu gavurlar

15
0
yanıtYanıtla
kurd oğlu kurdMobil-IOS:

Bi kere win10 bedava degil, win7 ve win8 sahibi olanlar zaten isletim sistemin ucretini odemistir daha önceden

7
2
yanıtYanıtla
Önder vurlu:

Sürekli Linux kullanın diyen tipler var. Arkadaş yorulmadınız mı ya?

3
3
yanıtYanıtla
by muslim:

Yukleyenlerin dikkatine ANtivirus kullanmanizi tavsiye ederim sozde kendi korunmasi ve ya microsoftun kendi antivirusu olsada virus sizdiriyor!Hem benim aklimda şupe oluşdu şimdi neden bedava???

1
4
yanıtYanıtla
NURIMobil-IOS:

Ben windows 9 kullaniyorum cok memnunum niye 10 ciktiysa

1
2
yanıtYanıtla
kulaksizli deli neseMobil-ANDROID:

benim iphone um var indirebililrmuyum acaba

1
2
yanıtYanıtla
ÖmerMobil-IOS:

Hadi hayirlisi , hemde beleş- :-P

2
1
yanıtYanıtla
Vurucu hacker:

Arkadaslar windovs 10 fotokobi düşünün herşeyiniz kopyalayıp paylaşıyor sistem casus düz kullaniciysaniz. Gayet iyi ........

1
1
yanıtYanıtla
windows linuxMobil-ANDROID:

son kullanici icin en stabil sistemler mac os >windows >linux turevleri. maalesef linuxler gui isinde batiriyorlar

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title