Haberler

Volkan Demirel, Galatasaraylılara Tombala Hareketi Yaptı

Güncelleme:

Dün oynanan F.Bahçe - G.Saray maçının penaltı atışlarında Volkan Demirel'in rakip futbolculara bakarak elini cinsel organına götürdüğü ortaya çıktı.

Kurtarışları ile Süper Kupa'ya damga vuran Muslera, maçın adamı seçilirken, Volkan Demirel ise rakiplerine karşı yaptığı hareket ve söylediği sözlerle geceye damga vurdu. Volkan penaltı atışları sırasında kenardayken Mehmet Topuz'a "At da bitsin" anlamında bir işaret yaparken, kameralara yansıyan bir görüntü de geniş yankı uyardırdı.

VOLKAN'DAN GALATASARAYLI FUTBOLCULARA

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'in Melo'ya yönelik sözleri konuşulurken sosyal medyaya Galatasaraylılar'a doğru elini cinsel organına götürdüğü görüntüleri düştü. Bu hareket için yüzlerce yorum yapıldı. TFF Hukuk Kurulu, Volkan'ın bu hareketine soruşturma açarsa Fenerbahçeli kaleci sportmenliğe aykırı hareketinden dolayı 1 ila 3 maç ceza alabilir.

EN AZ 3, EN FAZLA 9 MAÇ CEZA ALABİLİR

Volkan Demirel'in Felipe Melo'ya yönelik sözleri ise sportmenliğe aykırı açıklama kapsamına giriyor. Disiplin Talimatı'nda bu sözlerin karşılığı 2 ila 6 maçtan men. Volkan iki ayrı eyleminden dolayı alt limitten ceza alırsa en az 3, maksimum da 9 maç ceza alabilir.








Kaynak: Haberler.Com / Spor

Volkan Demirel Mehmet Topuz Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (58)

beşiktaşlı:

ekmeğini yediği ülkenin futtboldaki patronunun elini sıkmayan karaktersize az bile yaptı volkan . . . . . . .

14
35
yanıtYanıtla
erto:

VOLKANI HAYVANAT BAHÇESİNE KAPATIP MİLLETE HAYVAN DİYE GÖSTERMEK LAZIM. . . AYRICA VOLKANI TOPRAĞA HIYAR OLARAK DİKMEK LAZIM. . . MANUKYAN VOLKAN

6
38
yanıtYanıtla
MERVE ÇAKICI:

şu adamı tamamen futboldan atmalılar. terbiyesizin teki

31
5
yanıtYanıtla
tufan ayvalıktufan1907@windowslive.com:

MERVE teyze terbiyesiz futbolcular atılsa gs de futbolcu kalmaz

yanıt0
yanıt0
kubilay:

herkes kendine yakışanı yapıyor. Volkan sen insan bile değilsin. Önce tahrik edip sonra mağdurları oynuyorsun. Adamsan hareketlerinin arkasında dur.

30
6
yanıtYanıtla
Volkan907:

ADAMSIN VOLKAN ARKANDAYIZ YEDİRMEYİZ SENİ

6
29
yanıtYanıtla
gölkentli:

çirkef volkan

26
5
yanıtYanıtla
tufan ayvalıktufan1907@windowslivw.com:

GÖLKENTLİ hıyarı volkan çirkef melo un eleğinde geçmiş çirkef gs fırıldak başkanı bile melo için o bir sokak köpeği pardon o bir sokak çocuğu demişti

yanıt0
yanıt0
aslan:

bu iti ne diye bu kadar haber yaptınız ya. . . böyle terbiyesizlerin yeri türkiye futbolunda olamaz. . fener derhal bu köpeği takımdan atsın

25
5
yanıtYanıtla
BAVURDU:

AHLAKI OLMIYAN INSANDAN SPORCU VE ZEKI OLMASINI BEKLIYEMEZSINIZ.

26
3
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title