Haberler

Vodafone Türkiye'nin Yeni Ceo'su Serpil Timuray

Vodafone, Türkiye Operasyonlarının Başına Halen Danone Türkiye Genel Müdürü Olarak Görev Yapan Serpil Timuray'ı Getirdi.

Vodafone, Türkiye operasyonlarının başına halen Danone Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapan Serpil Timuray'ı getirdi.

Timuray, 1 Ocak 2009 tarihinde Vodafone Grubu Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Direktörü ve Vodafone Türkiye CEO’su Ian Gray’den görevi devralacak.

Ian Gray, “Vodafone olarak hızlı tüketim sektöründe engin deneyim sahibi, Türkiye pazarı ve tüketici beklentileri konusunda uzman bir liderin Vodafone’a katılıyor olmasından son derece memnunuz” dedi.

Gray, sözlerini söyle sürdürdü:

“Bundan böyle, Vodafone Grubu’nun global deneyiminin Türkiye’de uygulanmasında ve Türkiye’nin en iyi mobil operatörü olma yolunda bize Serpil Timuray liderlik edecek. Timuray’ın, marka yönetimi ve pazar liderliği konularındaki deneyimlerinin de Vodafone Türkiye’ye yeni bir bakış açısı ve yeni bir enerji getireceğine yürekten inanıyoruz.”

Serpil Timuray kimdir?

Kariyer hayatına 1991’de Procter&Gamble pazarlama departmanında başlayan Serpil Timuray, 1999 yılında DanoneSA bünyesine DanoneSA Tikveşli Pazarlama Direktörü ve İcra Kurulu üyesi olarak katıldı. Bir süre kurumun Satış ve Pazarlama Direktörlüğünü birlikte yürüten Timuray;  Haziran 2002’de DanoneSA Süt Ürünleri Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı oldu.

Serpil Timuray, 2003’te DanoneSA şirketlerinin Danone Grubu tarafından % 100 hisse satın alımı konsolidasyonunu ve entegrasyonunu, Ocak 2004’te Nestle Türkiye sütlü ürünler işinin satın alımı ve entegrasyonunu, 2003-2006 döneminde Groupe Danone’nin dünyadaki en kapsamlı endüstriyel yatırım programlarından birinin Türkiye’de gerçekleşmesini ve bu sayede Türkiye’de %100 yerli üretime geçilmesini yönetti. 2003 yılında Dünya Yayın Grubu tarafından “Gıda ve İçecek Sektörü’nün En Başarılı İş Kadını” ödülüne layık görülen Timuray, SETBİR (Türkiye Süt, Et, Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Derneği) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, YASED ve TUSİAD üyesidir.

Lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi ve Amerika’da North Carolina Asheville High School’da tamamlayan ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Serpil Timuray, evli ve 1 çocuk annesidir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title