Haberler

Vodafone Istanbul Callıng // Açılış Performansları

Güncelleme:

VODAFONE ISTANBUL CALLING // AÇILIŞ PERFORMANSLARI

Önümüzdeki dört ay boyunca şehrin her bir tarafını müzikle donatacak olan Vodafone Istanbul Calling, dünyaca ünlü isimlerle yerel müzik sahnesinin öne çıkan gruplarını bir arada ağırlayacak. Şehrin sembolikleşmiş mekanlarında gerçekleşecek konserlerin açılışında, izleyiciyi yine müzikle karşılayacak olan Vodafone Istanbul Calling boyunca kapılar açıldığında sahnede sizleri kimlerin bekliyor olacağını biliyor musunuz?

TIESTO

7 HAZİRAN

KAPI AÇILIŞI: 17.00

FUCHS & CERVUS

7 Haziran günü Tiesto konserinin açılış performansı olarak Türkiye'nin elektronik müzik ve rap alanlarında yetiştirdiği en yetenekli isimlerden ikisi karşı karşıya geliyor. Türkiye'de ve yurtdışında birçok festivalde sahne almış olan Fuchs ve Cervus, BJK İnönü Stadyumu'nu dolduran binlerce kişilik kalabalığı Tiesto konserine hazırlayacak. Özellikle hip hop ve R&B türünde işleriyle tanıdığımız Fuchs ve drum & bass, techno, leftfield gibi janrları tek potada eriten Cervus'un kapışması gerçekten büyük sürprizlere gebe!

ZAZ

15 HAZİRAN

PARKORMAN

KAPI AÇILIŞI: 16.00

FOURINTHEPOCKET

İstanbul'daki hemen hemen her konser salonunda sergiledikleri enerjik ve eğlenceli performanslarıyla kendilerine hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen Fourinthepocket, 15 Haziran'da Zaz konserinden önce Parkorman'da sahne alacak. Fourinthepocket konserleri, soul, funk, R&B türlerinde yaptıkları harika cover'larla ve gerçekten kusursuz canlı performanslarıyla baştan sona bir parti edasında geçiyor. Grubun cover'ladığı isimler arasında Michael Jackson, Outkast, Erykah Badu gibi isimler yer alıyor!

INDIE PARK

23 HAZİRAN

PARKORMAN

KAPI AÇILIŞI: 16.00

SAPAN

"Indie Park" gününün açılış son yılların en dikkat çekici gruplarından Sapan ile gerçekleşecek. 2011 tarihli ilk EP'leri "Gökyüzünde Yeryüzü"nün ardından tamamı İngilizce şarkılardan oluşan "Tundra" adlı EP'lerini bu yıl yayınlayan grup, akıcı ve dinlemesi keyifli şarkılarıyla tanınıyor. Sapan, bu zamana kadar Türkiye'den çıkan gruplar arasında indie tınısına ve şarkı formlarına en yakın işi yapıyor, ama bir yandan da kendine has nüansları da şarkılarına eklemeyi ihmal etmiyor. Son yıllarda birçok yarışmada da derece elde etmiş grubun canlı performansı Indie Park'ın belki de gizli favorilerinden biri!

DANCE DAY

29 HAZİRAN

BJK İNÖNÜ STADYUMU

KAPI AÇILIŞI: 16.00

MABBAS VS STYLE-IST

Günün adı "Dance Day" ve şehir de İstanbul olunca akla gelebilecek belki de ilk iki isim açılış performansında bir araya geliyor. Bugüne kadar çaldıkları her etkinlik ve gecede dinleyicilerine dans pistinin hakkının nasıl verileceğini gösteren Mabbas ve Style-ist bu kez müthiş bir dans partisinin açılışını yapıyor olacak. Prodigy, Basement Jaxx ve Jaguar Skills'ten önce yerinizde duramayacağınız bir setle karşılaşmaya şimdiden hazır olun!

ALTERNATIVE PARK

30 HAZİRAN

PARKORMAN

KAPI AÇILIŞI: 16.00

SECOND

İstanbul'un yer altı sahnesinde pişip kendine ait bir yer kazanmayı başarmış gruplardan biri Second... Albüm yayınlama ya da kitlelere ulaşma kaygısı gütmeden sevdiği müziği yapmaya 10 yılı aşkın süredir devam eden Second'ın punk'ı büyük bir bütünlük ve dinamizm içeriyor. Dört nala davullar ve yer yer isyankar yer yer kızgın vokalleriyle Second'ın performansıyla "Alternative Park" günü tam gaz bir şekilde başlayacak!

URBAN & HIP-HOP DAY

7 TEMMUZ

İNÖNÜ STADYUMU

14.00

CEZA

Türkçe sözlü rap müziği kitlelere tanıtan Ceza, türün yerel müzik sahnesindeki en büyük temsilicilerinden biri olarak, Vodafone Istanbul Calling kapsamındaki "Urban and Hip Hop Day"in açılışını üstlenecek. Küçük yaştan beri müzikle haşır neşir olan Ceza, 2000 yılında "Meclis-i Ala İstanbul" adlı ilk albümünü yayınlamış, o süreden bu yana Sezen Aksu, Candan Erçetin gibi isimlerle birlikte yaptığı parçalarla iyice bilinen bir isim haline gelmişti Fatih Akın'ın "Crossing the Bridge" filminde de performans sergileyen Ceza, rap müziğin Türkiye'de yaygınlaşmasında önemli bir rol üstleniyor.

THE XX

7 AĞUSTOS

PARKORMAN

18.00

ON YOUR HORIZON

Parlak gitar tonları, çellonun büyüleyici tınısı ve bolca nostaljiyle On Your Horizon bir astral seyahat grubudur. 2009 yılında tek kişilik bir proje olarak Eskişehir'de temelleri atılan ve 2010 yılı mart ayında grup formuna kavuşan OYH'nin yaşam alanı doğrudan sahnelerdir. Grubun müziği post-rock ekseninde deneysel ögelerle bezeli farklı bir tavır sunmaktadır. 2010 şubat'ında yayınlanan "Home" adlı DIY albümünü yurtiçinden ve yurtdışından pek çok dinleyicisine ücretsiz olarak ulaştıran On Your Horizon, geçtiğimiz yıllarda 15. Roxy Müzik Günleri'nde 3.lük ödülü almıştır. Grup, The XX konseri öncesi gecenin açılışını üstlenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title