Haberler

Vodafone Freezone Konserlerinin İkinci Durağı Antalya'ydı

Güncelleme:

Şebnem Ferah Yepyeni albümü "Od"un ilk konserini Vodafone Freezone'la Antalya'da verdi.

8 ilde düzenlenen Vodafone FreeZone konserlerinin ikincisi 11 Mayıs'ta Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen Şebnem Ferah konseri oldu. 3,5 yıl aradan sonra yeni stüdyo albümü "Od"u geçtiğimiz günlerde yayımlayan rock müziğin güçlü kadın vokallerinden Şebnem Ferah, eski şarkılarının yanı sıra, yeni albümünden 'Kalbim Mezar', 'Birileri Var' ve 'Ya Hep Ya Hiç' şarkılarını da Antalyalılar için Vodafone FreeZone konserlerinde seslendirdi.

14 Mayıs 2013, İstanbul – Vodafone Türkiye'nin "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone'un özgürlük çağrısını gençlerle paylaşan rock müziğin güçlü kadın seslerinden Şebnem Ferah, 3,5 yıl aradan sonra çıkardığı yeni albümü "Od"un ilk konserine çıktı. Vodafone FreeZone konserleri kapsamında "Od" dan da şarkılar seslendiren Şebnem Ferah, yağmura rağmen 11 Mayıs'ta Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran 5.500 kişilik kalabalığı coşturdu. Hayranlarıyla buluşan Ferah, konser kitlesini yeni şarkılarıyla ateşledi.

25 yaş ve altındaki gençlere özgürlük alanları sunan Vodafone FreeZone'un müzikal yolculuğu, Mayıs 2011'de Şebnem Ferah'ın yazıp bestelediği "Özgürce Yaşa" şarkısıyla başladı. Vodafone FreeZone'un özgürlük çağrısı Teoman'a da ulaştı ve ünlü rock'çunun bestelediği FreeZone'un yeni şarkısı "Özgürlüğün Elinde" için Şebnem Ferah ve Teoman düet yaptı.

Şebnem Ferah ve Teoman, FreeZone'un yeni dönem konserleri kapsamında ilerleyen günlerde 8 ilde toplam 100 bin gence ulaşacak. 50 bin Vodafone FreeZone'lunun özel davetiyeleriyle izleyeceği konser serisinde ayrıca FreeZone'lu şanslı gençler, Teoman ve Şebnem Ferah'la yüz yüze tanışma fırsatı yakalıyor.

Vodafone FreeZone'un yeni dönem sürprizlerinin ilk adımı, 9 Mayıs'ta Gaziantep'te gerçekleşen Teoman konseri oldu. Sahnelere FreeZone'la dönen Teoman'ı 7 bine yakın Gaziantepli izledi. İkinci sürpriz ise yine 9 Mayıs'ta "Od" adlı yedinci stüdyo albümünü yayımlayan Şebnem Ferah'ın 11 Mayıs Antalya konseri oldu. 1 Haziran'a kadar gerçekleşecek konserler maratonunun ikincisinde, Şebnem Ferah Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosunu dolduran Antalyalıya doyurucu bir müzik ziyafeti verdi. Şebnem Ferah, eski şarkılarının yanı sıra yeni şarkılarını da seslendirdi. Şebnem Ferah, Bursa, Ankara, Trabzon ve İstanbul'da Vodafone FreeZone için konserlerini sürdürecek.

Fatih Uysal: "Gençlere özgürlük alanları sunuyoruz"

Vodafone FreeZone'la 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına karşılık veren ürün ve servislerle hayatlarında fark yaratmak üzere çalıştıklarını belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, şunları söyledi:

"Vodafone Türkiye olarak, pazarlamada segmentasyon odaklı yaklaşımımız doğrultusunda, abonelerimizin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek, bunları tam olarak karşılayan, yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirme hedefiyle çalışıyoruz. Her segmentin ihtiyaç ve beklentilerinin farklı olduğu bilinciyle, 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlarla hayatlarında fark yaratmak üzere Mayıs 2011'de Vodafone FreeZone markasını hayata geçirdik. FreeZone markamızla gençlere daha fazla özgürlük alanları yaratmayı hedefliyoruz. İki yıldan bu yana hiç durmadan, yorulmadan çalıştık. FreeZone çatısı altında birçok önemli projeye imza attık. GSM dışında, gençler gençliklerini özgürce yaşayabilsinler diye konserden sinemaya, yemekten giyime birçok alanda onlara kolaylıklar sunduk. Şimdi de özgürlük hareketimizi daha yukarı taşıyoruz. İki yıl önce yola çıkarken yanımızda olan değerli sanatçı Şebnem Ferah gibi gençler tarafından çok sevilen Teoman'ı da Vodafone FreeZone'un özgürlük çağrısına ortak etmek istedik. Teoman bizim için yepyeni bir şarkı yazıp besteledi ve Şebnem Ferah'la birlikte seslendirdi. Şebnem Ferah'la Teoman birlikteliği, yeni dönem sürprizlerimizin ilk adımını oluşturuyor. İki sanatçımız, yeni şarkımız ve 8 ilde verecekleri konserlerle gençleri özgürlüğe davet ediyorlar. 'Özgürlüğün Elinde' şarkısı, FreeZone'un yeni konserler dizisinin de bir sembolü olacak. Teoman ve Şebnem Ferah'ın birlikte ve ayrı ayrı verecekleri konserleri, Vodafone FreeZone'lular özel davetiyeleriyle izlemeye devam edecekler. FreeZone'lulara ve FreeZone'a yeni gelen toplam 50 bin kişiye Teoman ve Şebnem Ferah konserlerinin davetiyelerini hediye edeceğiz. 8 ile yayılacak konserlere büyük katılım bekliyoruz. Diğer yandan, Rihanna, Iron Maiden ve Tiesto gibi dünya çapında birçok sanatçı ve grubu müzikseverlerle buluşturacağımız, yaza damga vuracak Vodafone Istanbul Calling konserlerinde de FreeZone'lulara sürprizlerimiz olacak. Tüm gençleri FreeZone'un özgür dünyasına bekliyoruz."

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar, Vodafone FreeZone toplamda 11 ayrı sanatçı ve grubun katılımıyla toplamda 112 saat süren 47 konser gerçekleştirdi. Son iki yıldır, her iki haftada bir konser verildi. Şebnem Ferah, Athena, Manga, , Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Badem, Mirkelam, Mor ve Ötesi, Can Bonomo gibi birçok müzisyen ve grupla gerçekleşen konserleri, iki yılda yaklaşık bir milyon kişi izledi.

3,5 yıl aradan sonra çıkan yeni Şebnem Ferah albümü "Od"u ve Teoman'ın sahnelere geri dönüşünü sabırsızlıkla bekleyenler için, ilklerin yaşanacağı konserler dizisinin tarih ve mekanları şöyle:

· 21 Mayıs: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, Şebnem Ferah

· 23 Mayıs: Ankara Kentpark AVM Konser Alanı, Şebnem Ferah & Teoman

· 24 Mayıs: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Teoman

· 25 Mayıs: İzmir Arena, Teoman

· 26 Mayıs: Trabzon Hayri Gür Kapalı Spor Salonu, Şebnem Ferah

· 1 Haziran: İstanbul Parkorman, Şebnem Ferah, Teoman, Bülent Ortaçgil, Can Bonomo, TNK, Social Inclusion Band, DJ Hakan Tamar (Vodafone Istanbul Calling Şehir Festivali programı dâhilinde bir Vodafone FreeZone etkinliğidir.)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title