Haberler

Vodafone Freezone ile Sahnelere Dönen Teoman, İlk Konserini Gaziantep'te Verdi

8 ilde düzenlenecek Vodafone FreeZone konserlerinin açılışını 9 Mayıs'taki Gaziantep konseriyle yapan Teoman, Vodafone FreeZone için bestelediği yeni şarkısı"Özgürlüğün Elinde"yi de konserinde seslendirdi.

8 ilde düzenlenecek Vodafone FreeZone konserlerinin açılışını 9 Mayıs'taki Gaziantep konseriyle yapan Teoman, Vodafone FreeZone için bestelediği yeni şarkısı"Özgürlüğün Elinde"yi de konserinde seslendirdi.

Şebnem Ferah ve Teoman, 1 Haziran'a kadar devam edecek konserlerde 100 bin kişiye şarkılarını söyleyecek. 50 bin Vodafone FreeZone'lu da özel davetiyeleriyle konserleri izleme özgürlüğüne sahip oluyor.

10 Mayıs 2013, Gaziantep - Vodafone Türkiye'nin "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone'un özgürlük çağrısına kulak vererek, yaklaşık iki yıllık bir aradan sonra yeniden sahnelere dönen Teoman, ilk konserini Gaziantep Şahinbey Kapalı Spor Salonu'nda verdi. Uzun bir aranın ardından hayranlarıyla tekrar kucaklaşan ünlü rock'çı, izleyici kitlesini gece boyunca coşturdu.

25 yaş ve altındaki gençlere özgürlük alanları sunan Vodafone FreeZone'un müzikal yolculuğu, Mayıs 2011'de Şebnem Ferah'ın yazıp bestelediği "Özgürce Yaşa" şarkısıyla başladı. Vodafone FreeZone'un özgürlük çağrısına Ferah'ın ardından şimdi Teoman da katıldı ve ünlü rock'çının bestelediği, FreeZone'un yeni şarkısı "Özgürlüğün Elinde" için Teoman ile Şebnem Ferah düet yaptı. İkili, FreeZone'un yeni dönem konserleri kapsamında 8 ilde toplam 100 bin gence ulaşacak. 50 bin Vodafone FreeZone'lunun özel davetiyeleriyle izleyeceği konser serisinde ayrıca FreeZone'lu şanslı gençler, Teoman ve Şebnem Ferah'la yüz yüze tanışma fırsatı yakalıyor.

Vodafone FreeZone'un yeni dönem sürprizlerinin ilk adımı olarak, 1 Haziran'a kadar gerçekleşecek konserler maratonunun ilk etabındaTeoman, Gaziantep Şahinbey Kapalı Spor Salonu'nda ilk Vodafone FreeZone konserini verdi. 9 Mayıs'taki etkinlik aynı zamanda Teoman'ın iki yıl müziğe ara verdikten sonra sahnelere döndüğü ilk konser oldu. Konseri 7 bine yakın Gaziantepli coşkuyla izledi ve Teoman, hayranlarıyla hasret giderdi. Teoman Gaziantep'ten sonra, Eskişehir ve İzmir'de konserlerini sürdürecek. Şebnem Ferah ise Antalya, Bursa ve Trabzon'da Vodafone FreeZone için sahneye çıkacak. İki sanatçı bir arada İstanbul ve Ankara'da sevenleriyle buluşacak. Bu konserlerde, FreeZone'un yeni şarkısı "Özgürlüğün Elinde"yi de on binlerce gence söyleyecekler.

Fatih Uysal: "Gençlere özgürlük alanları sunuyoruz" Vodafone FreeZone'la 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına karşılık veren ürün ve servislerle hayatlarında fark yaratmak üzere çalıştıklarını belirten Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, şunları söyledi: "Vodafone Türkiye olarak, pazarlamada segmentasyon odaklı yaklaşımımız doğrultusunda, abonelerimizin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek, bunları tam olarak karşılayan, yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirme hedefiyle çalışıyoruz. Her segmentin ihtiyaç ve beklentilerinin farklı olduğu bilinciyle, 25 yaş ve altındaki gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlarla hayatlarında fark yaratmak üzere Mayıs 2011'de Vodafone FreeZone markasını hayata geçirdik. FreeZone markamızla gençlere daha fazla özgürlük alanları yaratmayı hedefliyoruz. FreeZone çatısı altında geride bıraktığımız iki yıl içinde birçok önemli projeye imza attık. GSM ihtiyaçları dışında, gençliklerini özgürce yaşayabilsinler diye konserden sinemaya, yemekten giyime birçok alanda onlara kolaylıklar sunduk. Bugün geldiğimiz noktadaulaştığımız kişi sayısı ve elde ettiğimiz rakamlar, bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Şimdi de özgürlük hareketimizi daha yukarı taşıyoruz. İki yıl önce yola çıkarken yanımızda olan değerli sanatçı Şebnem Ferah gibi gençler tarafından çok sevilen Teoman'ı Vodafone FreeZone'un özgürlük çağrısına ortak etmek istedik. Markamızın hikayesinive vizyonumuzu kendisine anlattık.O da heyecanımızı paylaştı ve bizim için yepyeni bir şarkı yazıp besteledi. Şebnem Ferah'la Teoman birlikteliği, yeni dönem sürprizlerimizin ilk adımını oluşturuyor. İki sanatçımız, yeni şarkımız ve 8 ilde verecekleri konserlerle gençleri özgürlüğe davet ediyorlar. Teoman'ın sahnelere dönüşü bizi ve takipçimiz milyonlarca genci ayrıca çok heyecanlandırıyor. Gaziantep'te düzenlenen Teoman konseri, hem sanatçı açısından yaklaşık iki yıllık aranın ardından sahnelere dönüşünü simgeledi,hem de Vodafone FreeZone'un yeni döneminin açılışını yaptı. Teoman ve Şebnem Ferah'ın birlikte ve ayrı ayrı verecekleri konserleri, Vodafone FreeZone'lular özel davetiyeleriyle izlemeye devam edecekler. FreeZone'lulara ve FreeZone'a yeni gelen toplam 50 bin kişiye Teoman ve Şebnem Ferah konserlerinin davetiyelerini hediye edeceğiz. 8 ile yayılacak konserlere büyükkatılım bekliyoruz. Diğer yandan, Rihanna, Iron Maiden ve Tiesto gibi dünya çapında birçok sanatçı ve grubu müzikseverlerle buluşturacağımız,yaza damgavuracak Vodafone Istanbul Calling konserlerinde de FreeZone'lulara sürprizlerimiz olacak. Tüm gençleri FreeZone'un özgürdünyasına bekliyoruz".

9 Mayıs'ta Vodafone FreeZone ile sahnelere dönen Teoman da şunları söyledi:

"VodafoneFreeZone'un arkadaşım Şebnem Ferah'la bugüne kadar yaptığı çalışmaları ve özgürlük çağrısını yakından biliyorum. FreeZone bana gelip, 'Sen de bu çağrıya ortak olur musun?' dedi. Anlattıklarından ve hedeflerinden etkilendim. 'Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa' söylemini ben de içtenlikle destekliyorum. Sahnelere dönme kararı aldığım dönemde, bu söylem bana güç verdi. Bu özgürlük çağrısının bir parçası olmanın keyfini yaşıyorum. Bu amaçla yazıp bestelediğim 'Özgürlüğün Elinde' isimli yepyeni şarkıyı konserlerde gençlerle birlikte söyleyecek olmanın heyecanını duyuyorum. Ayrıca Şebnem'le birlikte vereceğimiz iki konserin büyük ses getireceğine inanıyorum."

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar, Vodafone FreeZone toplamda 11 ayrı sanatçı ve grubun katılımıyla toplamda 112 saat süren 47 konser gerçekleştirdi.Son iki yıldır, her iki haftada bir konser verildi. Athena, Manga, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Badem, Atiye, Mirkelam, Mor ve Ötesi, Can Bonomo gibi birçok müzisyen ve grupla gerçekleşen konserleri, iki yılda yaklaşık bir milyon kişi izledi.

3,5 yıl aradan sonra çıkacak yeni Şebnem Ferah albümünü ve Teoman'ın sahnelere geri dönüşünü sabırsızlıkla bekleyenler için, ilklerin yaşanacağı konserler dizisinin tarih ve mekanları şöyle:

"11 Mayıs: Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu, Şebnem Ferah

21 Mayıs: Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, Şebnem Ferah

23 Mayıs: Ankara Kentpark AVM Konser Alanı, Şebnem Ferah & Teoman

24 Mayıs: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Teoman

25 Mayıs: İzmir Arena, Teoman

26 Mayıs: Trabzon Hayri Gür Kapalı Spor Salonu, Şebnem Ferah

1 Haziran: İstanbul Parkorman; Şebnem Ferah, Teoman, Bülent Ortaçgil, Can Bonomo, TNK, Social Inclusion Band, DJ Hakan Tamar". - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Şebnem Ferah Teoman İlk Gaziantep Teoman Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title