Haberler

VİKO 4'üncü Mini Süper Star Çocuk Şenliğine Katıldı

Güncelleme:

VİKO'nun da sponsor olduğu 'Mini Süper Star Çocuk Şenliği' bu yıl dördüncü kez katılımcılara keyifli bir Pazar günü yaşattı

VİKO, KARRE KİDS SERİSİ İLE ÇOCUK ŞENLİĞİNE RENK KATTI

Elektrik anahtar ve priz sektörünün lideri VİKO'nun da sponsor olduğu 'Mini Süper Star Çocuk Şenliği' bu yıl dördüncü kez katılımcılara keyifli bir Pazar günü yaşattı. Çeşitli etkinliklerin düzenlendiği şenlikte VİKO tarafından hazırlanan 'Elektrikli Ev Kazalarına Karşı Çocukların Korunması ve Çocuk Korumalı Prizlerin Önemi' seminerine yoğun ilgi vardı. Seminerde ebeveynler 'Elektrikli Ev Kazalarına Karşı' bilinçlendirilirken, en sık rastlanan kazalar hakkında bilgi aktarıldı. Seminerden sonra sahne alan VİKO Çocuk Tiyatrosu ise 'Aydınlık Bir Gelecek İçin" adlı oyun ile çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. Mini Star Çocuk Şenliği'nde tanıtılan Karre Kids serisi ise hem çocukların hem de ailelerin beğenisini topladı.

Karre Kids serisiyle çocuk odalarına eğlenceli ve güvenli bir dokunuş sunan VİKO, 16 Aralık 2012 Pazar günü İstanbul Bostancı Green Park Hotel'de gerçekleşen ve Yonca Evcimik, Neşe Erberk gibi birçok ünlünün de yer aldığı 4'üncü Mini Süper Star Çocuk Şenliği'nde çocuklarla buluştu. Birbirinden eğlenceli etkinlik ve yarışmaların düzenlendiği şenlikte VİKO standı yoğun ilgi gördü. Looney Tunes karakterlerinin yer aldığı Karre Kids serisi aileler ve çocuklar tarafından çok sevildi. Çocuklar Buggs Bunny ve Tweety ile fotoğraf çektirip, beraber dans etti. Şenliğe özel hazırlanan ve Pekcan Birinci tarafından sunulan 'Elektrikli Ev Kazalarına Karşı Çocukların Korunması" temalı seminer ise ebeveynlerden büyük ilgi gördü. Ardından sahne alan VİKO Çocuk Tiyatrosu 'Aydınlık Bir Gelecek İçin' adlı oyununu sergileyerek çocukları enerji tasarrufu konusunda bilinçlendirdi.

KARRE KIDS BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Şenlikte ayrıca VİKO'nun çocuklar için tasarladığı yeni Karre Kids serisi de tanıtıldı. Çocukların ve çocuk kalanların vazgeçilmez kahramanları Bugs Bunny, Tweety&Sylvester ve Taz gibi karakterlerle odaları neşeli bir tasarımla buluşturan Karre Kids serisi hem çocukların hem de yetişkinlerin büyük beğenisini topladı.

ÇOCUKLARIMIZI ELEKTRİKLİ EV KAZALARINDAN KORUYALIM

VİKO, ebeveynlerin elektrikli ev kazalarına karşı bilinçlenmesini sağlamak amacı ile düzenlediği seminerle elektrikli ev kazalarından çocukların nasıl korunabileceğini anlattı. Özellikle mutfak ve banyoda elektrik güvenliğinin öneminin anlatıldığı seminerde, elektrik kazalarını önlemek için çocuk korumalı prizlerin öneminin altı çizildi

VİKO ÇOCUK TİYATROSU YİNE ÇOK BEĞENİLDİ

VİKO'nun tarafından yürütülen 'Aydınlık Bir Gelecek İçin' isimli proje kapsamında okullarda gösteri yapan VİKO Çocuk Tiyatrosu da Şenlikteydi. Eğlendirirken öğretmeyi amaçlayan tiyatro, sergilediği enerji verimliliği konulu oyunla çocukları hem eğlendirdi hem bilinçlendirdi.

Şenlik sonunda ayrıca, sağladığı destek nedeni ile Neşe Erberk tarafından VİKO'ya bir plaket takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Neşe Erberk Star Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title