Haberler

Kendall Jenner ve Gigi Hadid İlk Kez Victoria's Secret Defilesinde

Güncelleme:

Dün gece New York'ta gerçekleşen fashion show yürekleri hoplattı. Victoria's Secret podyumunda ilk kez izlediğimiz Gigi ve Kendall, defilenin en dikkat çeken isimleri oldu.

Yılın merakla beklenen moda şovu dün gece New York'ta gerçekleşti. Gigi Hadid ve Kendall Jenner gibi son dönemin en gözde modelleri, Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio gibi kıdemli Victoria's Secret modelleriyle aynı podyumda yürüdü.

Eski meleklerin yanı sıra bu sene ilk defa model olan yeni yüzler, 2 milyon dolarlık Fantasy Bra, müzik ziyafeti, pembe halı töreni vardı. Modeller sabah erken saatlerde hazırlıklarına başlarken bu sene ki yeni modelle daha da merak edilen show 8 Aralık'ta Amerika'nın CBS kanalında yayınlanacak.

KENDALL JENNER İLK DEFA PODYUMDA

Behati Prinsloo podyuma ilk çıkan model olurken merakla beklenen yeni modeller Gigi Hadid ve Kendall Jenner da ilk defa podyuma çıktı.

(Kendall Jenner)

2 MİLYON DOLARLIK SÜTYENİ LİLY ALDRİGE TAŞIDI

2 milyon dolarlık Fantasy Bra'yı Lily Aldridge taşırken, Selena Gomez, Ellie Goulding ve The Weekend şarkılarıyla geceye renk kattı. Selana Gomez 'in bol dekolteli siyah elbisesi modellerin taşıdığı iç çamaşırları kadar ilgi gördü.

Ünlü kuyumcu markası Mouawad tarafından Fireworks (havaifişek) temasıyla tasarlanan fantezi sütyenin değeri tam 2 milyon dolar (yaklaşık 6 milyon TL).

6 BİN 500 TANE ELMAS KULLANILDI

Yapımı 685 saat süren fantezi sütyen, yaklaşık 6 bin 500 tane elmas, mavi topaz, sarı safir ve pembe kuvars taşı ile süslü. Tüm bu taşlar 18 karatlık bir altın sıra üzerine dizili.

(Türkiye'nin en çok sevdiği Victoria's Secret meleği Adriana Lima)

İlgili Haberler


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Alessandra Ambrosio Kendall Jenner Adriana Lima New York Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (7)

Adınızı Yazın:

sizler meleğe kurban olun çıplak aşufteler

7
17
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

BUNLAR MELEK DEYIL HEPSI BIRER SEYTAN

5
12
yanıtYanıtla
ahmet:

bunlar melek mi

2
7
yanıtYanıtla
TARAF:

BUNLARIN KOCASI VAR MI ACABA

1
7
yanıtYanıtla
MEMMO:

MELEK Mİ SIĞIR OĞLU SIĞIR SENİ MELEK KİME DENİR

1
1
yanıtYanıtla
Vatansever:

bunlari görünce insan baska kiza bakarmi ya al iste :)

0
0
yanıtYanıtla
osmanoğulları:

torpilli kendall kadifekale de ki çiçekçiler bin basar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title