Haberler

Varsak'a Masal Parkı ve Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesine masal parkı ile olimpik kapalı yüzme havuzu yapılacağını söyledi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesine masal parkı ile olimpik kapalı yüzme havuzu yapılacağını söyledi.

Tütüncü, belediye meclis üyeleriyle Varsak bölgesindeki Ayanoğlu Mahallesi sakinlerini ziyaret etti.

Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada, belediye çalışmaları hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kepez'de 3 yılda 1 milyon metrekare yeşil alan, 92 yeni park ile 51 parkın tadilatını yaptıklarını anlatan Tütüncü, bu hizmetlerin büyük bir belediyecilik başarısı olduğunu söyledi.

Varsak bölgesine de 18 park kazandırdıklarını dile getiren Tütüncü, Ayanoğlu Mahallesi'ne bir park daha inşa edileceğini bildirdi. Kepezi ve Varsak bölgesini Antalya'nın en güzel yerleşim yeri yapmak için çalıştıklarını kaydeden Tütüncü,

"Varsak bölgesinde 55 dönümlük alana 'Kepez Park Varsak' projesini hayata geçireceğiz. Ayrıca bölgeye masal parkı ile olimpik kapalı yüzme havuzu kazandıracağız" dedi.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Tütüncü Antalya Varsak Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title