Haberler

Valilikten Eve İsabet Eden Cisim İle İlgili Açıklama

Güncelleme:

Diyarbakır Valiliği, Sur ilçesindeki olayla ilgili yaptığı açıklamada, bir vatandaşın hayatını kaybettiğini bir kişinin de yaralandığını duyurdu.

Diyarbakır Valiliği, bugün Sur ilçesinde bir eve ne olduğu belirlenemeyen bir cismin isabet etmesi sonucu bir kadının hayatını kaybettiği, bir kadının da yaralandığı olayla ilgili tahkikat başlatıldığını duyurdu.


Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Sur ilçesi İskenderpaşa Mahallesi Küçük Aktar Sokak üzerinde bulunan bir ikamette patlama meydana geldiği bilgisi alındığı belirtilerek, olayın akabinde bölgeye giden güvenlik görevlilerine yönelik olarak el yapımı patlayıcılar ve uzun namlulu silahlarla saldırı yapılıp, olay yerine girmelerinin bir müddet engellendiği belirtildi. Gerekli güvenlik tedbirleri alındıktan sonra olayın meydana geldiği ikamete girildiğine dikkat çekilen açıklamada, "Yapılan ilk araştırmalara göre 42 yaşında bir vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 51 yaşında bir vatandaşımızın da yaralandığı ve 112 unsurları ile hastaneye götürüldükleri öğrenilmiştir. Yapılan incelemelerde ikametin 1'inci katında bulunan duvarlarda iki ayrı delik olduğu tespit edilmiş, konunun daha detaylı araştırılabilmesi için olay yerinden numuneler alınmıştır. Ayrıca olay yerinde ve çevresinde meydana gelen olaya ilişkin olarak patlamaya sebep olan herhangi bir materyal elde edilememiştir. Konuyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca gerekli adli tahkikata başlanılmıştır. İlimiz genelinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlar devam etmekte olup, terör ve terör örgütlerine yönelik verilen mücadeleye kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edilecektir" denildi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Diyarbakır Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Argan:

Dün roket diyordunuz bugün belirlenemeyen ne oldu dönek vali saraydaki mahluk yularını mı çekti.

3
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

evdeki videoda tank mermisi var çıkmışlar diyorlar pkk fize attı yav artık bunları türk halkı duymamazlıktan geliyorse açık ve nettirki türk kürt kardeşliği bitmişti

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title