Haberler

Vali Savaş Kozaklı'da İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, ilçe gezileri kapsamında Kozaklı'da incelemelerde bulundu.

Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, ilçe gezileri kapsamında Kozaklı'da incelemelerde bulundu.

İlçedeki bazı kurum ve kuruluşları ziyaret eden Vali Savaş'a, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar, İl Sağlık Müdürü Serkan İnceçayır, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz, Kozaklı Kaymakamı Tolga Toğan ve Kozaklı Belediye Başkanı Erdoğan Çelik eşlik etti.

İlçede önce Kozaklı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Savaş burada Kaymakam Toğan, Belediye Başkanı Çelik, daire amirleri ve belde belediye başkanları karşıladı.

Kozaklı'nın termal kaynakları ile çok önemli bir konumda olduğunu belirten Savaş, "Kozaklı termal turizm açısından Türkiye'nin önemli merkezleri haline gelmiş durumda. Tabi Fizik Tedavi Hastanesininde açılmasıyla da sağlık turizmininde merkezi olmaya başladı" dedi.

Kozaklı Kaymakamı Toğan da ziyaretten duygu memnuniyeti dile getirerek, Kozaklı var olan problemleri hakkında ön bilgi verdi.

Belediye Başkanı Çelik ise Kozaklı'nın termal, sağlık turizminde öne çıkmasının ardından yapılan atılımlarla da seracılık alanında hızla ilerleme kaydettiğini kaydetti.

Kaymakamlıktan sonra Savaş, sırasıyla Askerlik Şubesi, İlçe Jandarma Komutanlığını ve İlçe Emniyet Amirliğini gezerek incelemelerde bulundu.

Savaş kurum ziyaretlerinin ardından özel bir firmaya ait domates serasını gezerek burada sera hakkında bilgi aldı ve serada yetiştirilen domateslerin tadına baktı.

Sera ziyaretinin ardından Savaş ve beraberindeki heyet, Grand Termal Otel'de Kozaklı Kaymakamlığı tarafından hazırlanan brifinge katıldı.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title