Haberler

Vali Mutlu'dan Medyaya Eleştiri

Güncelleme:

"Esenler Türkiye'nin 'En'lerini Seçiyor 2012" töreninde konuşan ve medyayı olumlu haber yapmaması nedeniyle eleştiren İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "Haberlerde ararız hep, 'iyi nerede.' Biraz da iyi haberler bulalım, güzel şeyleri görelim. İyi olan her şey insana moral verir, neşe verir hayata bağlar" dedi.

Esenler Belediyesi, siyasetten sanata, spordan iletişime, iş dünyasından sivil toplum kuruluşlarına kadar 2012 yılına damga vuran isimleri seçti. Esenler Belediyesi tarafından 3'üncüsü düzenlenen "Esenler Türkiye'nin 'En'lerini Seçiyor 2012" oylaması sonucunda Esenler halkı, verdiği oylarla alanlarındaki en başarılı isimleri ödüllendirdi. Törene, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Umut Özkan, ödül alan birçok ünlü isim ve Esenlerliler katıldı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Başkan Göksu'yu töreni düzenledikleri için tebrik ederek, "En olmak kolay değil, zor bir şey. Büyük mücadele gayret gerekiyor. İşinizi çok iyi yapmanız gerekiyor. Esenlerde insanımız bunu çok güzel yapıyor. İşini iyi yapanlara bu memlekette çok ihtiyaç var. Bu nedenle enlerin sayılarının artmasını istiyoruz. Başarılarınızın devamlı olmasını temenni ediyorum. Yolunuz açık olsun. Enler sıralamasında en üstlerde olmanızı diliyorum" diye konuştu. İyileri ödüllendirmek gerektiğinin altını çizen Vali Mutlu, "İyileri tanıtmak göz önüne çıkartmak hayatın önemli işlerinden biridir diye düşünüyorum. Maalesef haber odaklı baktığımızda medyamız alınmasın tabi onlar habercilik yapıyorlar. Haberlerde ararız hep iyi nerde. Biraz da iyi haberler bulalım, güzel şeyleri görelim. İyi olan her şey insana moral verir, neşe verir hayata bağlar. Onun için iyi değerlidir. Aramızda ne kadar iyi varsa bizide o kadar iyi oluruz. Esenlerde oy kullanan 75 bin insanımız sadece iyileri seçmediler, iyiliği de seçtiler" şeklinde konuştu. Vali Mutlu, 'En iyi Drama Dizisi' kategorisinde ödüle layık görülen Huzur Sokağı dizisinin oyucuları Kutsi, Selin Demiratar ve Sinem Öztürk'e ödüllerini verdi. En İyi Sabah Haber Programı dalında ödül alan televizyoncu Fatih Portakal'a ödül veren Vali Mutlu, Portakal'a "Beraber program yapalım mı?" sorusunu sorması üzerine salonda bulunan herkesi güldürdü.

BAŞKAN GÖKSU: "BU OYLAMA TÜRKİYE'NİN SEÇİMİ"

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Esenler İstanbul'un en genç nüfusuna sahip ve net sonuçlarını metrekareye en çok insanın düşüğü yer. Esenlerde kardeşlerimizin oylarıyla Türkiye'nin en'lerini seçmedik. Aslında bu oylama Türkiye'nin seçimi. Esenlerden elde edilen veri Türkiye'nin seçim sonuçlarını yansıtıyor. Bu töreni 3'üncü kez yapıyoruz. Her yıl bu ödül törenini İstanbul Valiliğimiz himayesinde yapıyoruz. Burada ödül alan her bir konuğumuz ok önemli. Esenler halkı sizi kendi hafızasına yazmış. Esenler halkı kendi hafızasına yazdığını da kolay kolay silmez" ifadelerini kullandı. 'En Sevilen Kadın Programı' kategorisinde ödüle layık görülen, "Esra Erol'da Evlen Benimle" programının sunucusu Esra Erol, ödülünü Başkan Göksu'nun elinden aldı. Törenin 1'inci yılında da ödül aldığını dile getiren Erol, "Bu yılda ödül aldım. 1'incisinde de almıştım ama 2'ncisinde alamadım. Başkanım acaba 2'ncisinde sevilmeyecek ne yaptım" diyerek salonda bulunanları kahkahaya boğdu.

Uluslar arası Alanda En Başarılı Kurum' dalında birinci olan Türk Hava Yolları (THY) adına ödülü Genel Müdür Temel Kotil aldı. Kotil, "Bu ödül 30 bin çalışana ait. Önemli olan sanat ve bilim adında ödüller almak. Bu alanda ödül alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Geçen ay hayatını kaybeden ünlü gazeteci Mehmet Ali Birand, Yılın En İyi Erkek Haber Sunucusu ödülüne layık görüldü. Mehmet Ali Birand'ın yayınlanan video gösterisi salondan büyük alkış aldı.

BİRBİRİNDEN BAŞARILI İSİMLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Esenler halkının oyları ile seçilen yılın 'en'leri şöyle:

En beğenerek izlediğiniz Televizyon Kanalı: TRT

En iyi Haber Kanalı: Kanal 24

En İyi Ana Haber Programı: Samanyolu Ana Haber

En İyi Sabah Haber Programı: Fatih Portakal ile Çalar Saat-Fox TV

En İyi Erkek Haber Sunucusu: Mehmet Ali Birand- Kanal D

En İyi Kadın Haber Suncusu: Ece Üner-Habertürk

En İyi Radyo Kanalı: Radyo 2000

En iyi Radyo Programcısı: Erkan Koç- Radyo 7

En İyi Haber Portalı: www.haber7.com

En iyi Drama Dizisi: Huzur Sokağı-ATV

En İyi Komedi Dizisi: Seksenler- TRT 1

En Sevilen Kadın Programı: Esra Erol'da Evlen Benimle- ATV

En İyi Yarışma Programı: Kim Milyoner Olmak İster? - ATV

En İyi Spor Programı: Telegol-TV 8

En İyi Türk Filmi: Fetih 1453

En İyi Kadın Oyuncu: Meryem Uzerli

En İyi Erkek Oyuncu: Kenan İmirzalıoğlu

En Başarılı Edebiyatçı: İskender Pala

En Beğenerek Okunan Gazete:

Zaman

En İyi Özel Haber Yapan Gazete: Yeni Şafak

En Başarılı Spor Adamı: Fatih Terim

En Başarılı Sporcu: Aslı Çakır Alptekin

En iyi Spor Yazarı: Ümit Aktan

En İyi Sivil Toplum Kuruluşu: İHH

En İyi Yardım Kuruluşu: Kimse Yok mu Derneği

Uluslar arası Anlamda En Başarılı Kurum: THY

En Başarılı Kamu Kurumu: Diyanet İşleri Başkanlığı

En Başarılı İş Adamı/İş Kadını: Güler sabancı

2012 Özel Ödülü: Akit Gazetesi - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title