Haberler

Vali'den Kum Tepkisi

Zonguldak Valisi Erdal Ata, Deniz Kumu İle Sıva Yapıldığını Görünce, Yüklenici Firma Yetkilisine Tepki Gösterdi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde yapımı devam eden spor salonu inşaatında inceleme yapan Vali Erdal Ata, deniz kumu ile sıva yapıldığını görünce, "Başka kum alamadınız mı? Bu kumla olmaz. Sürekli kusar kendini boya" diyerek, yüklenici firma yetkilisine tepki gösterdi.

Zonguldak Valisi Erdal Ata, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Kavaklık Mahallesi'nde yaptırılan spor salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Ata, Kaymakam Osman Ekşi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Keleş ile birlikte gezdiği spor salonu inşaatındaki çalışmalar hakkında, yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

İnşaatı gezerken, salonun içindeki kum dikkatini çeken Vali Ata, firma yetkililerine, "Bu ne kumu?" diye sordu. "Sıva kumu" cevabını alan Vali Ata, "Bu deniz kumu. Bu kumla olmaz. Bununla sıva olmaz" dedi. Firma yetkilisinin, "İnce kum efendim. En son sıva yaptığımız kum. İnşaatta kullanmıyoruz, sadece sıva için kullanıyoruz" demesi üzerine Vali Ata, "Tamam da deniz kumuyla yaptığınız zaman, boyadığınız zaman boya kendini kusar. Başka kum alamadınız mı? Bu kumla olmaz. Sürekli kusar boya kendini. 2-3 ayda bir boya yapmak gerekir" diyerek, kumun değiştirilmesini istedi.

Vali Ata, incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, kaba inşaatı tamamlanan spor salonunu bu yıl hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title