Haberler

Vali Coş, Ceyhan Kent Konseyi Üyelerini Kabul Etti

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Ceyhan Kent Konseyi üyeleri ile birlikte ilçedeki sivil toplum kuruluşları, sendika, oda, üniversite ve noter temsilcilerini makamında kabul etti.

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Alemdar Öztürk, Vali Coş'a ilçe halkının beklentilerini aktardı.

Öztürk, Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesindeki yatırımlardan, Ceyhanlıların payına düşeni alması gerektiğini belirterek, "Ayrıca 2011 yılında Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Sosyal Destek Programı'na (SODES) dahil olan Adana ile birlikte Ceyhan için sunulan projelerin desteklenmesi kentimizin menfaatine" ifadeleri kullandı.

Çukurova Üniversitesi temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Alper Soysal da, Ceyhan Mühendislik Fakültesi'nin faaliyete geçmesi için eksikliklerinin giderilmesi, hizmet binalarının bir an önce yapılması gerektiğini ifade etti.

Coş'un kabulünde, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Selahattin Güler, Kızılay Başkanı Ömer Faruk Yüksek, 2. Noter Emine Serin, İstiklal Mahallesi Muhtarı Mahmut Korkmaz, Terziler Odası Başkanı Fikri Ceyhan, Ağaç İşleri Odası Başkanı Tayfun Eker, Gazeteciler Derneği Başkanı Şahin Özer, Türk Sağlık Sen Temsilcisi Mustafa Uzel, Haber-Sen Temsilcisi Mustafa Topuz, Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Ali Bulut, Muhtarlar Odası Başkanı Ertan Aydar da hazır bulundu.

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Avni Coş Alemdar Öztürk Ceyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title