Haberler

Vali Celalettin Güvenç, Manisa

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Beraberinde Karayolları 2

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, beraberinde Karayolları 2. Bölge Müdürü Erol Altun ile Manisa-Akhisar bölünmüş yolunda inceleme yaptı.

Keskinoğlu Tavukçuluk İşletmesinde düzenlenen toplantıya Vali Celalettin Güvenç, Karayolları 2. Bölge Müdürü Erol Altun, Akhisar Kaymakamı Mustafa Çek, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Emniyet Müdürü Adem Aydemir ile Keskinoğlu Tavukçuluk Yönetim Kurulu başkanı Fevzi Keskinoğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Gazetecilere açıklama yapan Vali Celalettin Güvenç, Manisa Akhisar yolunda devam eden asfaltlama çalışmalarının ardından yolda kavşakların yerlerinin tespiti ile ilgili komisyon kurulduğunu, alınan kararların değerlendirileceğini söyledi.

Vali Güvenç, 'Bölünmüş yolda asfaltlama çalışmaları devam ediyor ve kavşak sinyalizasyon düzenlemelerinin de yapılması gerekiyor. Kavşak düzenlemelerinde de Keskinoğlu'nun günde yaklaşık 500 aracın girip çıktığı önemli fabrikaları var. Akhisar Organize Sanayi Bölgesi girişi ile belde girişleri var. Bu kavşakların ve sinyalizasyonların nasıl yapılacağı konusunda geçtiğimiz hafta kurulan komisyon raporunu hazırladı. Bu raporu değerlendirmek amacıyla bir araya geldik' dedi.

Vali Güvenç, Keskinoğlu fabrikasında düzenlenen toplantının ardından Akhisar-Gölmarmara-Salihli yolunda devam eden çalışmalar hakkında düzenlenen toplantıya katılmak üzere Akhisar'a gitti.

(TUR-BEL-MHD) - MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title