Haberler

Vadi'den Neden Ayrıldı?

Tv8'de Candaş Tolga Işık'ın Sunduğu "Bunu Konuşalım" Programına Konuk Olan Didem Taslan'ın Kurtlar Vadisi Pusu'dan Ayrılışı Çok Konuşulmuştu.

Didem Taslan, dizide para için değil, rol gereği öldüğünün altını çizdi.

"Konu gereği girdim, konu gereği çıkmam gerekiyordu. Zaten dizinin son 3 bölümüydü" diye konuşan Taslan, "Bir de şöyle düşünün, mutlu aşk yok ki devam edilsin ya da seyirci izlesin. Mutlaka bir savaş olacak,acı olacak. Ben evde oturuyorum, çayımı içiyorum, mutluyuz! Kimse merak etmez ki..." açıklamasını yaptı.

Bütün dizilerde aşk acısı, ızdırap, intikam, öç almak gibi duyguların olduğunu ve süreklilik için mutlaka diziye birilerinin girip çıkması gerektiğini belirten Taslan, "Bana soruyorlar 'Üzüldün mü?' diye. Böyle bir ekiple, böyle bir dizide çalışıp da bitmesi evet üzücü ama demek ki hayırlısı bu" diye konuştu.

Diziye doğru zamanda girip doğru zamanda çıktığını ifade eden Taslan, "Dizi gelecek sene Pusu mu olur başka bir şey mi olur, o da belli değil. Ben iki sezon oynadım. Gamze olduk. Herkes daha çok tanıyor, hayırlısı" şeklinde konuştu.

Televizyon Gazetesi

Kaynak: Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title