Haberler

Üstün Asutay 50.Sanat Yılı Kutlandı

Üstün Asutay ;Oğlu Ve Torunu İle 50. Sanat Yılını Kutladı

Türk Tiyatrosunun mihenk taşlarından biri olan , bugüne kadar birçok tiyatro eserinde sahne alan ve birçok genç sanatçıya ilham kaynağı olan büyük usta Üstün ASUTAY'ın 50. sanat yılı Bakırköy Belediye Başkanı Sn.Ateş ÜNAL ERZEN,Bakırköy Kaymakamı Yakup VATAN,Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ADAGÜL ve Tüm Sanatçı dostlarının katılımıyla gerçekleşti.

Üstün ASUTAY'ın Biyografisinin anlatılığı slayt gösterisi ile başlayan Kutlama BASAD Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Gülen,Değerli yazarlar Tuncay CÜCEROĞLU ve Turgay TUNA,Şarkıcı İskender DOĞAN,Sanatçılar Erdoğan SICAK,Erkan TAŞDÖVEN,Oğlu Mert ve torunu Ege ASUTAY'ın konuşmalarıyla devam etti.BASAD Türk Müziği Korosu eşliğinde Hüner COŞKUNER ve Muzaffer ULUDAĞ'ın söylediği şarkılarla renklendi.Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal ERZEN Yaptığı konuşmada Üstün ASUTAY'ın 1997'den beri Bakırköy Belediye Tiyatrolarının sanat danışmanı olarak çalıştığını ve Tiyatroya birçok değer kattığını ve bundan sonrada katacağını söyleyerek 50.sanat yılını kutlayıp katkılarından dolayı sembolik bir hediye verdi.Üstün ASUTAY 50.sanat yılı pastasını torunu Ege ASUTAY kesti.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title