Haberler

Üsküdar Belediyesi ile Adıyaman Belediyesi Arasında İşbirliği Artıyor

Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, Adıyaman Belediyesi’ne Gezici Anaokulu Hediye Ederken, Bir de Oyun Parkı Yapma Sözü Verdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, Adıyaman Belediyesi’ne gezici anaokulu hediye ederken, bir de oyun parkı yapma sözü verdi.

Adıyaman Belediyesi’nin davetlisi olarak Adıyaman'a gelen Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında meclis salonunda yapılan toplantıya katılan Çakır, Üsküdar Belediyesi olarak Adıyaman'a bir eser bırakmak istediklerini belirtti. Adıyaman Belediyesi’nin çok büyük işlere imza attığını kaydeden Çakır, şunları söyledi:

"İlk kez geldiğim Adıyaman'da beklemediğim bir güzellikle karşılaştım. Başkan Büyükaslan'ın yaptığı hizmetleri CD'den izleyince Adıyaman'ın ne kadar çalışkan bir belediye başkanına sahip olduğunu gördüm. Başkan Necip Büyükaslan'ı üniversite yıllarından tanıyorum. Çok değer verdiğim bir arkadaşım. Sık sık görüşürüz ve bilgi alış-verişinde bulunuruz. Adıyaman ve Üsküdar, yıllarca çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış iki önemli yerleşim birimimiz. Buraların geçmişten gelen güzelliklerini ön plana çıkarmak çok zor. Ama biz dayanışma içerisinde olarak her iki yerleşim birimimiz için de el ele vererek şehrin gelişimini sağlayacağız. Üsküdar Belediyesi olarak Adıyaman'da bir eser bırakmak istiyoruz. Bugün de Adıyaman'a bunun için geldim. Adıyaman'a bir park yapmayı düşünüyoruz. Bunun yanında birde bizim hizmetlerimizden birisi olan gezici ana okullarımızdan birisini Adıyaman Belediyesi’ne hediye etmek istiyoruz. Bundan sonra iki belediye arasında işbirliği sağlayarak güzel projelere imza atmak istiyoruz." Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır'ın hediyelerin dışında vermiş olduğu park yapma sözünün memnuniyeti ile kürsüye gelen Belediye Başkanı Büyükaslan, verdikleri destekten güzel bir şekilde faydalanacaklarını ifade ederek, "Başkanımızın verdiği müjde bizi mutlu etmiştir. Kendisine verdiği destekten dolayı şimdiden teşekkür ediyorum. Başkanımızın bahsettiği park için Sümerbank alanında sahibi olduğumuz toplam 29 bin metrekarelik alanı düşündük. Bunun yanında belediyemize hediye ettikleri gezici anaokulundan ilimiz öğrencileri güzel bir şekilde faydalanacaklardır" diye konuştu.

(KB-OÇ-Y) 18.04.2008 11:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title