Haberler

Uşak Üniversitesi 'Akademik Bilişim 2012 Yürütme Kurulu' Toplantısı'na Ev Sahipliği Yapıyor

Uşak Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı ve üç gün sürecek 'Akademik Bilişim 2012 Yürütme Kurulu' başladı.

Uşak Üniversitesi'nin ev sahipliğini yaptığı ve üç gün sürecek 'Akademik Bilişim 2012 Yürütme Kurulu' başladı.

Akademik Bilişim 2012 Yürütme Kurulu; Uşak Üniversitesi Bir Eylül Kampüsü Güzel Sanatlar Fakültesi Mustafa Kemal Paşa Amfisi'nde düzenlenen törenle başladı. Açılış töreninde konuşan Akademik Bilişim 2012 Yürütme Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Akgül, insanlığın internetin tetiklediği yeni bir toplum biçiminin ve bilgi toplumuna geçişin sancılarını yaşadığını söyledi. Akademik Bilişim Yürütme Kurulu'nun açılış törenine Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı. Yürütme Kurulu kapsamında üç gün boyunca yaklaşık 200 katılımcı 160 bildiri ve 24 teknoloji sunumu yapacak.

Teknoloji ve bilim çağında sektörlerin yeniden yapılandığını ve mesleklerin yeniden şekillendiğini anlatan Doç. Dr. Mustafa Akgül, İnternet'in milyonları örgütleme gücünü kullanarak rejimleri sarstığını, tanıtım, pazarlama ve iletişim kavramlarını yeniden tanımladığını kaydetti.

Türkiye'de nüfusun yaklaşık yüzde 45'nin internet kullandığını belirten Doç. Dr. Mustafa Akgül, "İnsanlar daha açık bir toplum istiyor. İnternet yaşamın her boyutunu değiştiriyor. Bu değişimi zapturapt altına almak hem zor, hem de tehlikeli. İnternet, sosyal ağlarla yeni medyayla kitlesel projelerle, pek çok insanı tedirgin ediyor. İnternetten korkmamamız gerekiyor. İnterneti kendimizi geliştirmek, işimizi geliştirmek, daha iyi yapmak, daha iyi dünya vatandaşı olmak için kullanmalıyız" dedi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ise konuşmasında yaşam ve insan davranışları üzerinde etkili olan internet ve bilişim teknolojilerine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Rektör Çelik,Akademik Bilişim'e ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını da ifade ederek katılımcılara teşekkür etti.

Açılış töreninin ardından Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü Kurucu Başkanı Öğretim Görevlisi İsmail Hakkı Polat 'Yeni Medya' konulu

bir sunum yaptı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sait Çelik Eylül Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title