Haberler

Ünlü Türkücünün Acı Günü

Güncelleme:

Ünlü türkücü İbrahim Erkal'ın babası 78 yaşındaki Ebubekir Erkal, kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdi.

Ebubekir Erkal'ın cenazesi, Erzurum'un Narman İlçesi'nde toprağa verilirken, İbrahim Erkal da gözyaşı döktü.

Uzun süredir hastanede tedavi gören ve kalp rahatsızlığı olan İbrahim Erkal'ın babası Ebubekir Erkal, dün akşam hayatını kaybetti.

Erzurum'un Narman İlçesi'nde yapılan cenaze törenine, Vali yardımcısı Alper Tanrısever, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Oltu Belediye Başkanı AK Partili İbrahim Ziyrek, Narman Belediye Başkanı AK Partili Yücel Ahmet İşleyen, Olur Belediye Başkanı AK Partili Rüstem Polat, Ulus Müzik şirketinin sahibi İskender Ulus, Erzurumlu sanatçı Hüsamettin Ceylan, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İkindi namazına müteakip Arslan Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Ebubekir Erkal'ın cenazesi, ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

İbrahim Erkal'ın oldukça üzgün ve bitkin olduğu gözlendi. İbrahim Erkal'ın eşi ve kız kardeşleri de baba Ebubekir Erkal'ın mezarı başında gözyaşı döktü.

Defin işlemlerinin ardından Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, cenazeye katılanlara yemek verdi. - Erzurum / Narman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title