Haberler

Ünlü Modacıdan Muhteşem Defile

Ünlü Modacı Raşit Bağzıbağlı'nın Hazırladığı Gece Kıyafetleri ve Çantalar Büyük İlgi Gördü.

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen defilede, Paris Hilton başta olmak üzere birçok starı giydiren ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı'nın hazırladığı gece kıyafetleri ve çantalar büyük ilgi gördü. Beach Club'ta podyuma çıkan dokuz mankenin sunduğu kıyafetler Paris Moda Günleri'ni aratmadı.

Hilton otellerinin varisi ve ''modern çağın prensesi' olarak adlandırılan Paris Hilton başta olmak üzere Türkiye'de Nurgül Yeşilçay, Meltem Cumbul, Ziynet Sali gibi ünlü isimleri giydirerek ün yapan ve B. Rushh markasının yaratıcısı genç modacı Raşit Bağzıbağlı'nın Bodrum'un Göltürkbükü beldesindeki Fashion Havana Beach Club'ta düzenlediği defileye ilgi büyük oldu. Defileyi İvana Sert, Şeyma Toyalı ve Bilge Öztürk gibi ünlülerin yanısıra yaklaşık 200 seçkin davetli izledi. Serkan Duman Ajans bünyesindeki dokuz mankenin çoğunluğu gece kıyafetleri olmak üzere 30 parça kıyafeti sunduğu defilede Cenan Abas Sel'in Cashhimi marka çantaları da beğeniye çıktı.

Defile sonunda mankenlerle sahneye çıkan Bağzıbağlı, ''Türk modacılarının yarattığı kıyafetlerin ününün sınırları aşması, moda dünyası ve ülkemizin tanıtımı açısından çok önemli. Bu tür defileleri yaz aylarında tatil yörelerinde sıklıkla yapmayı sürdüreceğiz, moda rüzgarları artık sahillerde de esecek' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title