Haberler

Ünlü Mevlithanlar Türkeş'e Mevlid Okudu

Güncelleme:

MHP Taşköprü İlçe Başkanlığı, merhum Alparslan Türkeş'in ölümünün 15'nci yıldönümü nedeniyle mevlidi şerif okuttu.

Mhp Taşköprü İlçe Başkanlığı, merhum Alparslan Türkeş'in ölümünün 15'nci yıldönümü nedeniyle Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi'ndeki Merkez Taş Camisi'nde mevlidi şerif okuttu.

Dün akşam namazına müteakip okunan mevlid, ülkemizin önde gelen mevlidhanları İsmail Coşar, Bilal Demiryürek ve Ali İhsan Akçeşme'nin katılımıyla gerçekleşti. Mevlid'i dinlemek için kadınlı erkekli çok sayıda vatandaşın katılımı ile camiyi dolduranlar arasında Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, MHP Kastamonu İl Başkanı Dursun Ergin, 23. dönem MHP Kastamonu Milletvekili Mehmet Serdaroğlu, MHP çevre ilçe başkanları da katıldı. Camiyi dolduran vatandaşlar, gecede okunan ilahilere de eşlik etti.

MHP Taşköprü İlçe Başkanı Mustafa Arabacı yaptığı açıklamada, bize aşk derecesinde vatanı sevmeyi öğreten Türk dünyasının bilge lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in aramızdan ayrılışının 15'inci yılında onu rahmetle anıyoruz dedi. Taşköprü Merkez Taş Cami imamı Ahmet Özarslan ise böylesine unutulmaz bir gece yaşattıkları için Tüm Taşköprülüler adına Ünlü Mevlithanlara teşekkür etti. Gece, Bilal Demiryürek'in yaptığı dua'nın ardından son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş Taşköprü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title