Haberler

Ünlü Mankenler Gelecek Kışın Renk ve Giysilerini Tanıttı

Perspective firmasının 2007-2008 sonbahar-kış koleksiyonu, Antalya'da ünlü mankenlerin katıldığı defile ile tanıtıldı.

Bayan giyiminde Türkiye'de ve Avrupa'da geniş bir portföye sahip olan Perspective firması, Topkapı Palace Otel'de düzenlediği defile ile 2007-2008 sonbahar-kış kreasyonunu tanıttı. Ünlü mankenler Yüksel Ak, Esra Eron, Noella, Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Burcu Okutulmuş, Neslihan Önder, Tanya, Seyma Subaşı, Pınar Taştepe, Paola Lorena Pohi ve İnna Popenko'nun görev aldığı kadın hatlarını ortaya çıkaran volümlü kürklerle süslenen triko elbiseleri yüksek belli pantolonların tamamladığı defilede, koyu renkli kürklü yakalarla süslenmiş abiye kıyafetler de beğeniye sunuldu. Blue jean üzerine abiyelerin, bandana şeklinde türbanların, yaz aylarında olduğu gibi taytların, büyük güneş gözlüklerinin, büyük çantaların ve trençkotların yer aldığı defile izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Soft renklerin ağırlıkta olduğu defilede siyah yine gözde oldu.

Bugüne kadar Avrupalı kadınlara hizmet veren firma, Türk kadınlarına yönelik hazırladığı kışlık giysilerle de izleyenlerden tam not aldı. Defilede, 2007 kreasyonu 60 abiye tanıtıldı.

Defile sonrası mikrofonlara konuşan ünlü mankenler, ilginç açıklamalarda bulundu. İzmir'de yaşayan ünlü manken Yüksel Ak, küresel ısınmanın kendisini korkutmadığını belirtirken, ellerinde bavulları ile dolaşan bazı mankenler yoğunluktan yakındı. Yine podyumlardan sahneye ve dizilere transfer olan ve iş kazası yaşayan mankenler röportajların konusu oldu.

(SÇ-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title