Haberler

Üniversite Öğrencilerinden "Oyuncak ve Kitap Kumbarası" Projesi

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kdz.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. Sınıf 2. Öğretim bölümü öğrencileri tarafından Toplum Hizmet Dersi uygulamaları kapsamında Gülüç Belediyesi'ne belediyenin de katkılarıyla oyuncak ve kitap kumbarası yapıldı.

BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. Sınıf 2. Öğretim bölümü öğrencileri Hande Gamze Ünsal, Büşra Dereli, Tuğba Tulun, Hilal Özdemir ve Elif Merve Aslan

tarafından Toplum Hizmet Dersi uygulamaları kapsamında Gülüç Belediyesi'ne belediyenin de katkılarıyla oyuncak ve kitap kumbarası yapıldı.

Proje ile ilgili bilgiler veren BEÜ Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. Sınıf 2. Öğretim bölümü öğrencisi Gamze Ünsal, " Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği 2. öğretim 3. sınıf öğrencileri olarak

proje danışmanız Yrd. Doç. Dr. İlhan Karataş ile birlikte Topluma Hizmet projesi kapsamında Gülüç Belediyesi'ne belediyenin de katkılarıyla oyuncak ve kitap kumbarası yaptırdık.

Proje sorumluları olarak çevremizden, kitapçılardan, mağazalardan oyuncak ve kitap topladık. Açılışımız 17 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleşti. Gülüç Belediye başkanı olmadığı için yerine vekili katıldı. Açılışa Üniversitemiz Dekan Yardımcısı Aysel Memiş, hocalarımız Mustafa Akınca, Besime Arzu Akıncı, Tamer Özsoy, Mustafa yılmaz ve Tiyatro Yönetmeni Ayhan Yavuz katıldı. Açılışta konuşan Dekan Yardımcısı Aysel Memiş ' Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi olarak artık sınırları aştık, dün Çaycuma'daydım bugün Gülüç'de, gün geçtikçe daha iyi projeler yaparak ilerliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından oyuncak ve kitap kumbarasını açılışı gerçekleştirildi.

Emeği geçenlere teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi. Ardından toplanan kitap ve oyuncaklar Gülüç halkı ve üniversite öğrencileriyle kumbaraya atıldı. Toplanan oyuncaklardan bir kısmı da çevredeki çocuklarına hediye edildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Ecevit Üniversitesi Hilal Özdemir Dereli Gülüç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title