Haberler

"Umut Adası" Filminin Galası Yapıldı

Yönetmenliğini Mustafa Kara'nın Yaptığı, Başrollerini Halef Tiken, Gürkan Tavukçuoğlu, Arzu Yanardağ ve Ali Sürmeli'nin Paylaştığı "Umut Adası" Filminin Galası Yapıldı.

Yönetmenliğini Mustafa Kara'nın yaptığı, başrollerini Halef Tiken, Gürkan Tavukçuoğlu, Arzu Yanardağ ve Ali Sürmeli'nin paylaştığı "Umut Adası" filminin galası yapıldı.

Cevahir Alışveriş Merkezindeki Mars Sinema Salonlarındaki galaya katılan filmin yönetmeni Mustafa Kara, filmi yaparken gişe kaygıları olmadığını belirterek, "Elimizde bir hikaye vardı. Onu gündeme taşımak istedik ve bu iş için yola çıktık. Bunu başardığımıza inanıyorum" dedi.

Filmin yaklaşık 1 milyon dolarlık bütçeyle çekildiğini kaydeden Kara, çekimlerin Kahramanmaraş ve İstanbul ile Fransa ve İngiltere'nin bazı bölgelerinde yapıldığını ve yaklaşık 1 ayda filmi tamamladıklarını kaydetti.

Filmin oyuncularından Arzu Yanardağ da çok heyecanlı olduğunu ifade ederek, filmin çok beğenileceğini umduğunu söyledi.

Ali Sürmeli, Halef Tiken, Gürkan Tavukçuoğlu, Zafer Algöz ve Arzu Yanardağ'ın başrolde oynadığı ''Umut Adası'', 16 Mart Cuma günü gösterime girecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title