Haberler

"Uluslararası Ergen İntiharları ile Mücadele Çalıştayı"

"Uluslararası Ergen İntiharları ile Mücadele Çalıştayı" sona erdi.

Nevşehir Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Avrupa Birliği (AB) Gençlik Programları kapsamında düzenlenen

"Uluslararası Ergen İntiharları ile Mücadele Çalıştayı" sona erdi.

Kapadokya Dedeman Otel'de düzenlenen ve 14 ülkeden 250 kişinin katıldığı, 3 gün süren çalıştayda, intihar olgusu üzerinde çalışmaları olan 15 uzman akademisyen sunum yaptı.

Çalıştayın son gününde sunum yapan uzman akademisyenlere teşekkür belgesi, yerli ve yabancı tüm katılımcılara da katılım sertifikaları verildi.

Teşekkür belgeleri ve katılım sertifikaları Vali Abdurrahman Savaş, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Trugay Aras ile İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Gurulkan tarafından verildi.

Sertifika töreninde konuşan Vali Savaş, ergen intiharları ile mücadelenin önemine dikkati çekerek, böyle bir çalıştaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Gurulkan da konuşmasında, çalıştayda ergen intiharlarının önlenmesine yönelik önemli tespitler yapıldığını, konunun uzmanları tarafından ele alınıp, çözüm önerileri arandığını kaydetti.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Nevşehir Valiliği Avrupa Birliği Kapadokya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title