Haberler

Ülkü Ocakları Van İl Başkanlığı'ndan "Üniversite Olayları" Açıklaması

Ülkü Ocakları Van İl Başkanı Abdulhakan Üçdal, Son Günlerde Yaşanan Olaylara Bakıldığında, Geçmiş Yıllarda Kavga ve Gerilimlere Taraf ve Alet Olmayan, Karanlık Sokaklardan Uzak Durarak Ülkeyi Küresel Oyunlardan Koruyan Ülkü Ocakları'nın Önüne Yeni Tuzakların Konulmak İstendiğini Söyledi.

Ülkü Ocakları Van İl Başkanı Abdulhakan Üçdal, son günlerde yaşanan olaylara bakıldığında, geçmiş yıllarda kavga ve gerilimlere taraf ve alet olmayan, karanlık sokaklardan uzak durarak ülkeyi küresel oyunlardan koruyan Ülkü Ocakları'nın önüne yeni tuzakların konulmak istendiğini söyledi.

İl başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyen Üçdal, Ülkü Ocakları'nın geçmişten günümüze bu coğrafyada ortak kültür, dil, tarih ve maneviyatı birlikte yaşamış ve herkesi kucaklayarak yüceltmeyi amaç edinmiş bir teşkilat olduğunu ifade etti. Ülkü Ocakları'nın Türk milletin birlik ve beraberlik içerisinde bu günlere erişmesinde de son derece önemli bir rol oynadığını kaydeden Üçdal, son günlerde yaşanan olayların ışığında bakıldığı zaman geçmiş yıllarda kavga ve gerilimlere taraf ve alet olmayan karanlık sokaklardan uzak durarak ülkeyi küresel oyunlardan koruyan Ülkü Ocakları'nın önüne yeni tuzakların konulmak istendiğinin anlaşıldığı belirtti. Üniversitelerde son günlerde yaşanan olaylarla bazı öğrencilerin üniversitelerde nasıl örgütlendiğinin net bir şekilde göründüğünü de belirten Üçdal, "Türkiye'nin bir çok üniversitesinde meydana gelen olaylarda bazı öğrencilerin varlığı, tahriki ve saldırıları tescillenmiştir. Maalesef bu olayların perdelenmeye, üstü örtünmeye çalışılmaktadır. Medyanın bir kısmı da olayları hep bir yerlere ihale etmeye çalışmaktadır. Saldırıya uğrayan, sürekli tahrik edilen Ülkücü gençlik olurken, medya olaylarda bazı grupların ismini gizlemek için her türlü hüneri sergilemektedir. Bu tip oyunlara da bizler, Ülkü Ocaklı gençler asla taraf olmayacağız. Bizlerin taraf olacağı tek konu, aziz milletimizin bekasıdır. Olaylara objektif bakıyoruz ve her kesimi de bu şekilde davranmaya davet ediyoruz" dedi.

(ŞA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title