Haberler

Ücretsizkeratinologybyelidorsaç Bakımında Çığır Açan Devrimi Kutladı

Nanonun binde biri olan Pico teknolojiyle üretilerek saç bakımında devrim yapan yeni uzman saç bakım serisi KeratinologybyElidor,birbirinden ünlü isimleri muhteşem bir gecede bir araya getirdi.

Nanonun binde biri olan Pico teknolojiyle üretilerek saç bakımında devrim yapan yeni uzman saç bakım serisi KeratinologybyElidor,birbirinden ünlü isimleri muhteşem bir gecede bir araya getirdi. Davete KeratinologybyElidor'un marka yüzü Ece Sükan'la birlikte cemiyet ve sanat hayatının tanınan simaları katıldı.

Nanodan 1000 kat daha küçük olan Pico teknolojiyle üretilen uzman saç bakım serisi KeratinologyByElidor, moda ve sanat dünyasını Esma Sultan Yalısı'nda buluşturdu. 6 Şubat 2012 tarihinde gerçekleşen buluşmadaünlü moda ve stil danışmanı Ece Sükan ve Unilever Ev ve Kişisel Bakım Pazarlama Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun'un yanı sıra cemiyet hayatının ünlü isimleri de bir araya geldi.

Davete katılan konuklara kısa bir konuşmayla hoş geldiniz diyen Zeynep Yalım Uzun, Unilever olarak kadına yönelik bütün ürünlerin ilham kaynağının 'kadını kişisel bakım ve güzellik konusunda cesaretlendirme' misyonu olduğunu belirterek 'Bugünkü buluşmamız, Elidor'un saç teknolojisinde vardığı noktayı ortaya koyan bir ürünü Türkiye'yle tanıştırmak için' dedi. Zeynep Yalım Uzun, Elidor'un yeni ürün serisi KeratinologyByElidor hakkında şunları söyledi: 'Elidor, KeratinologybyElidor serisiyle nano teknolojiyi epeyce aştı. Nanonun binde biri, metrenin trilyonda biri olan Pico teknolojiyle üretildi. Devrim yaratan, çığır açan teknoloji derken bunu kast ediyoruz. Pico tanecikleri sayesinde zenginleştirilmiş keratin molekülleri saçın içine çok daha kolay nüfuz ediyor ve saçı kalbinden onarıyor.Keratinology serisiyle, saçların kuaför sonrası güzelliği çok daha uzun süre koruyabiliyorsunuz. Üstelik bu seçkin ürünü kullanmak için evinizden başka bir yere gitmenize gerek yok.'

Ece Sükan: 'KeratinologyByElidor serisi saç bakımında yeni bir sayfa açıyor'

Davete, KeratinologyByElidor serisinin dijital etkinliklerdeki marka yüzü olan Ece Sükan da katıldı. Ürünlerin tanıtımı için ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı'nın objektifine poz veren ve yine Odabaşı'nın çektiği üç kısa video filminde rol alan Sükan, kendini ev sahibi gibi hissettiğini belirterek, 'Keratinology serisi, şu ana kadar raflarda görmeye alıştığımız ve birçoğunu kullandığımız ürünlerden çok farklı, seçkin bir ürün. Yalnızca 200 özel ve seçkin noktada satılıyor. Teknolojisi saç bakımında yeni bir sayfa açıyor. Bu seçkin seriye de böyle bir davet yakışırdı' diye konuştu.

Yeni seride üç farklı ürün

Elidor laboratuvarlarında PicoTeknolojiTMile geliştirilen yenilikçi bakım sistemi, zenginleştirilmiş keratin molekülleriyle saçı yoğun olarak besliyor ve saçı kalbinden başlayarak yeniden yapılandırıyor. KeratinologybyElidor, tüketicinin ihtiyaçlarına Yeniden Yapılandırma Sistemi, Renk Koruyucu ve Canlandırıcı Sistem, Gelişmiş Düzleştirici Sistem adıaltında 3 farklı ürün gamıyla cevap veriyor.

Medya İletişim: Tuğba Yargıcı / Excel İletişim Danışmanlığı

Tel: 0 216 544 94 64 e-Posta: tugba.yargici@excel.com.tr

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Esma Sultan Yalısı Ece Sükan Unilever Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title