Haberler

Tutuklu - Hükümlüler Büyük Coşku Yaşadı

Çanakkale E Tipi Kapalı Cezaevi'nde Düzenlenen Etkinlikte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı da Hükümlü ve Tutuklular Tarafından Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı.

ÇANAKKALE E Tipi Kapalı Cezaevi’nde düzenlenen etkinlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı da hükümlü ve tutuklular tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Argıç, Çanakkale Belediye Başkan Vekili Av. Muharrem Erkek, Cezaevi Savcısı Abdulgaffur Gündoğdu, E Tipi Kapalı Cezaevi Müdürü Orhan Toygar, hakim ve savcılar ile hükümlü ve tutukluların katıldığı etkinlik halat çekme, balon patlatma, çuvalla yürüme, sandalye kapma ve yoğurt yeme gibi yarışmalarla renklendi. Kaan Gülünay isimli hükümlünün okuduğu, "Atatürk’ten Son Mektup" isimli şiir salondaki herkesi duygulandırdı. 10 hükümlü ve tutuklulardan oluşan grubun senkronize hareketleriyle devam eden etkinliğin finalinde, 10. Yıl Marşı eşliğinde Türk bayrağı açan grup, protokol, hükümlü ve tutuklular tarafından alkışlandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title