Haberler

Türofed Üyelerine İçdaş "Enerji" Verecek

Türofed ile Türkiye'nin Önde Gelen Özel Sektör Elektrik Üreticilerinden İçdaş Arasında Protokol İmzalandı

Konaklama sektörünün ihtiyacı olan enerjiyi en ekonomik şekilde sağlamak amacıyla TÜROFED ile Türkiye'nin önde gelen özel sektör elektrik üreticilerinden İÇDAŞ arasında protokol imzalandı Konaklama sektörünün ihtiyacı olan enerjiyi en ekonomik şekilde sağlamak amacıyla TÜROFED ile Türkiye'nin önde gelen özel sektör elektrik üreticilerinden İÇDAŞ arasında protokol imzalandı. TÜROFED'in, 2011 yılı için üyelerinin enerji ihtiyacını en uygun koşullarda karşılamak üzere firmalarla sürdürdüğü görüşmelerin neticesinde en iyi koşullar İÇDAŞ Enerji A.Ş. tarafından sağlandı.

Türkiye Otelciler Federasyonu ile imzaladığı çerçeve protokol uyarınca İÇDAŞ Enerji; TÜROFED kanalı ile İÇDAŞ Enerji portföyüne kaydı yapılan konaklama tesislerinin elektrik enerjisi gereksinimleri için çok özel ve uygun koşullarda destek verecek. TÜROFED Başkanı Ahmet Barut konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye ekonomisinin net döviz girdisi sağlama konusunda lokomotif özelliğini sürdüren turizm sektörü adına böylesi ciddi bir protokole imza atmaktan mutlu olduklarını belirterek, "Enerji, oteller için çok önemli bir maliyet kalemidir. TÜROFED bu protokol ile üyelerinin menfaatlerini koruma konusundaki çabalarını daha da geliştirerek sürdürmektedir. Sağlanan bu olanakla enerji maliyetleri konusunda yaşadığımız sorunların bir nebze hafifleyeceğine inanıyoruz" dedi.

İÇDAŞ Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Naci Aslan'da, "Ülkemizin önde gelen sektör temsilcilerinden biri olan TÜROFED ile imzaladığımız bu protokol, Turizm işletmelerinin hizmetlerini daha ucuz ve kaliteli bir şekilde devam ettirebilmesi adına büyük önem taşımaktadır. Bizim bir nevi sanayi olarak gördüğümüz Turizm Tesislerinin kullanacağı enerjiyi İÇDAŞ güvencesiyle sunuyoruz. Halen Türkiye genelinde büyük ve küçük ölçekli birçok turizm tesisine sunduğumuz bu hizmeti, TUROFED çatısı ile genişletmek ve kısa sürede Türkiye' deki tüm turizm yatırımcılarına ulaştırmak istiyoruz" şeklinde konuştu. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title