Haberler

Türkoğlu'nda İlçe Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Türkoğlu ilçesinde, "İlçe Değerlendirme" toplantısı gerçekleştirildi

Türkoğlu ilçesinde, "İlçe Değerlendirme" toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Şükrü Kocatepe, 23 Nisan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, amaçlarının vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları birinci ağızdan dinlemek olduğunu belirtti.

Sorunlara ilgili daire ve kurum müdürleriyle çözüm bulmaya çalışacaklarını ifade eden Kocatepe, şöyle konuştu:

"Kahramanmaraş'ımızın merkezinden en ücra köşesine kadar yaşayan hemşehrilerimizle bir araya gelip onların sıkıntı ve taleplerini dinlemek için ilçelerimizde toplantı düzenlemeye karar verdik. Burada sizlerin sorunları ve sorunlara çözüm önerileriniz konusunda fikir ve isteklerinizi tespit edeceğiz. Burada bulunan ilgili daire müdürleri sizleri sorunların çözümü konusunda bilgilendirecek. "

Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun da ilçe hakkında bilgi verdi, ihtiyaçları aktardı.

Toplantıda daha sonra belediye başkanları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar, sıkıntılarını ve sorunlarını dile getirdi.

Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Güngör, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Müftüsü Muhammet Gevher, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Defterdar Osman Kocaş, İl Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nas, DSİ 20. Bölge Müdürü İbrahim Dağlıoğlu, İl Sağlık Müdürü Reha Hüdayioğlu, İl Tarım Müdürü Mehmet Gündoğdu, Orman Bölge Müdürü Halil Coşkun, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Nesih Tanrıverdi, Çevre ve Orman Müdürü Hüseyin Çanak, Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, ilçe idare şube başkanları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, muhtarlar, oda temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title