Haberler

"Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri"

"Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri"ne başvurular, 21 Mayıs'ta sona erecek.

Mind the Ad reklam ajansınca düzenlenen

"Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri"ne başvurular, 21 Mayıs'ta sona erecek.

Ajanstan yapılan yazılı açıklamaya göre, İzzet Keribar, Prof. Güler Ertan, Prof. Yusuf Murat Şen, Serdar Bilgili, Ali Şen, Arif Sağ, Nihat Odabaşı, Kültür ve Turizm Bakanlığı uzmanı Derya Sarar'dan oluşan "Türkiye Fotoğraf Sanatçısı Ödülleri" ana jürisine, foto muhabiri Coşkun Aral da eklendi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, PTT, Hürriyet gazetesi, CNN Türk, Radyo D, Tempo dergisi, Yenibiriş, Foto Kritik, Mynet gibi birçok kurum ve kuruluşun desteklediği yarışmaya,

"www. fotografsanatcisiodulleri. com" adresli web sayfasından da başvurular yapılabilecek.

Ödüller, 6 Haziran Pazartesi günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak törenle sahiplerini bulacak. Ödül törenini oyuncu Tolga Karel ile sunucu Oylum Talu sunacak.

Danışma Kurulu Başkanlığını Murat Saygı'nın, danışma kurulu üyeliğini Zeynel Abidin Erdem'in yaptığı yarışmanın ön jürisinde ise Bülent Doruker, Onur Aykutlu, Jean Paul Kapudağ ve Yağmur Kızılok bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen projenin Genel Sanat Yönetmeni Genco Demirer, yarışmaya katılımın daha rahat ve daha yaygın olması amacıyla 4 bin PTT şubesi ile anlaşıldığını bildirerek, katılımcılardan gelen yoğun istekler doğrultusunda aynı şartlarla internetten de katılımın yapılmasını kararlaştırdıklarını belirtti.

İnternetten başvurularda katılımcıların güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması için gerekli anlaşmaların yapıldığına dikkati çeken Demirer, katılımcıların web sayfasındaki katılım formunu doldurup fotoğrafını yükledikten sonra, 7, 5 lira ödemeleri gerektiğini kaydetti.

Yarışma, "Yılın Doğa Fotoğrafı", "Yılın Yaşam Fotoğrafı", "Yılın Spor Fotoğrafı", "Yılın Moda Fotoğrafı", "Yılın Teknoloji Fotoğrafı", "Yılın Serbest Fotoğrafı" ve "Yılın Kültür-Sanat Fotoğrafı" kategorilerini kapsıyor.

- İSTANBUL

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title