Haberler

"Turkcell'li Alışverişte İndirimi Cebinde" Kampanyası

Turkcell'liler, 2009 yılında "Turkcell'liler Kazanır" kampanyası çerçevesinde bir çok markada 151 milyon TL tasarruf sağladı.

Bu yıl da Turkcell'liler ulaşımdan giyime, akaryakıttan seyahate, gıdadan teknolojiye alışverişte yıl boyu indirim kazanmaya devam ediyor.

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, "Turkcell'li Alışverişte İndirimi Cebinde" kampanyası ile 2010 yılı boyunca, Turkcell'lilere özel marka avantajları ile müşterilerinin indirim sezonunu beklemeden rahat rahat alışveriş yapmasını sağlayacak. Turkcell'in giyim, akaryakıt, ulaşım, gıda ve elektroniğin önemli markalarıyla yaptığı işbirlikleri, bireysel ve kurumsal tüm Turkcell abonelerinin cebine tasarruf olarak dönecek.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, yıllardır farklı marka işbirlikleriyle yaptıkları kampanyalarla Turkcell'lilere avantaj sağladıklarını belirterek; "Bugün Turkcell'li olmanın ayrıcalıkları mobil iletişimle sınırlı değil. Müşterilerimize farklı alanlardaki harcamalarında da avantajlar sunarak harcamalarında tasarruf yapmalarını sağlamaya gayret ediyoruz. Bu çerçevede yaptığımız çalışmalara devam edeceğiz" dedi.

Yüzlerce mağazada avantajlı alışveriş Turkcell'de

"Turkcell'li Alışverişte İndirimi Cebinde" kampanyasındaki markalar ve avantajları dönem içinde değişerek tüm yıl boyunca devam edecek. Turkcell müşterileri; kampanyanın 30 Nisan'a kadar olan sürecinde giyim, ulaşım, teknoloji ve gıda indirimleri sağlayacaklar. Giyimde Collezione'da 50TL'lik alışverişe 20TL değerinde indirim çeki, Polo Garage'da seçilmiş ürünlerde %30, YKM'de seçilmiş ürünlerde %25, Damat Tween ADV ve Hotiç'te %25, Batik'te %20, indirimli giyim avantajı sağlayacaklar. Ulaşımda Atlas Jet ile hafta içi %20, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri %10, Varan'la geçerli yönlerde %20, Avis'te %30'a varan indirimle seyahat edecekler. Teknoloji ihtiyaçları için Bimeks'te ise Turkcell'liler,% 10 indirim çeki kazanarak bir sonraki alışverişlerinde kullanabilecekler. Gıdada ise Dominos Pizza'dan tüm orta boy pizzaları %50 indirimli yiyebilecekler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title