Haberler

Türkçe Konuşan Girişimciler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin öncülüğünde gerçekleşen Türkçe Konuşan Girişimciler Programının 16'ncısı 1 Aralık Cumartesi günü Manisa'da gerçekleşecek.23 ülkeden 45 işadamı Manisa Spilos Otel'de saat 14.00'te başlayacak programın ikili...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin öncülüğünde gerçekleşen Türkçe Konuşan Girişimciler Programının 16'ncısı 1 Aralık Cumartesi günü Manisa'da gerçekleşecek.

23 ülkeden 45 işadamı Manisa Spilos Otel'de saat 14.00'te başlayacak programın ikili iş görüşmelerine katılacak. Konuk girişimcilerle iş görüşmesi yapmak isteyen firma sahipleri veya yöneticilerinin, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın resmi internet sitesinde yer alan katılım formunu 29 Kasım 2012 tarihine kadar doldurmaları yeterli olacak.

Belirtilen formu doldurup görüşmelere katılan işadamları, Afganistan, Almanya, Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Gürcistan, Irak, İran, Karadağ, Kazakistan, Kırgızistan, Kosova, KKTC, Makedonya, Özbekistan, Romanya, Rusya Federasyonu, Sancak-Sirbistan, Tacikistan, Türkmenistan, Ukrayna-Kırım, Yunanistan'dan gelen ve Türkçe konuşan işadamları ile birebir görüşme imkanı ve iş anlaşmaları yapma şansı bulacaklar.

Manisa'ya gelecek olan Türkçe konuşan yabancı işadamları özellikle İnşaat malzemeleri, ilaç-medikal, lojistik, Tekstil, Ev tekstili, İç giyim, Sigorta, Bilişim teknolojileri, kuyumculuk, Gül Fidanı üretimi, Kerestecilik, Mobilya, Gıda, Zeytin ve Zeytinyağı, Hayvancılık, Yaş Meyve ve Sebze üretimi, Sıhhi Tesisat, Medya, Kırtasiye, Danışmanlık, Ayakkabı, Pastacılık, Fırıncılık ve Halı sektöründe faaliyet gösteren Türk işadamlarını bu görüşmelere bekliyor.

Manisalı işadamları için bu organizasyonun büyük bir fırsat olduğunu belirten TOBB Başkan Yardımcısı ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, "Üyelerimize yeni pazar imkanları sağlamak için çeşitli organizasyonlar düzenliyoruz. Gerek yurt dışı organizasyonlarımızda, gerek yurt içi organizasyonlarımızda işadamlarımız yaptıkları iş görüşmeleri ile yeni iş bağlantıları sağlıyor" dedi.

TOBB'un önderliğinde Türkçe konuşan 45 işadamının Manisa'ya geleceğini belirten Koşmaz, şunları söyledi: "Hemen hemen her sektörde faaliyet gösteren 45 işadamını ağırlayacağız. Komşu ülkelerde, Orta Asya'da, Balkanlarda yaşayan ve Türkçe konuşan girişimciler ile ülkemizin bağlarını güçlendirmek için 2005 yılından bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Dışişleri Bakanlığının işbirliğinde Türkçe Konuşan Girişimciler Programı düzenleniyor. Bugüne kadar

düzenlenen 15 programa

komşu ve akraba topluluklardan 550 iş adamı ve iş kadını katıldı. Cumartesi günü Spilos Otel'de de bu programın 16'ncısını gerçekleştireceğiz. Manisalı işadamlarımızın

ikili görüşmelere ilgi göstermesini bekliyoruz." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Afganistan Almanya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title