Haberler

Turhal Belediye Başkanı Gözen'e Plaket

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'e, ilçede eğitime yaptığı katkıdan dolayı Turhal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plaket verildi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'e, ilçede eğitime yaptığı katkıdan dolayı Turhal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından plaket verildi.

Turhal İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'i makamında ziyaret etti. Yıldız, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Gözen'e eğitim camiasına ve Öğretmenevi'ne yaptığı katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yıldız, bu katkıların devamını beklediklerini söyledi.

Başkan Ali Gözen ise Turhal Belediyesi'nin ekonomik olarak rahata erecek günlerin artık çok yakın olduğunu ifade etti. Ekonomik rahatlıkla birlikte daha çok hizmet, daha çok iş üreterek hizmet etmeye devam edeceklerini ifade eden Gözen, "Amacımız son yıllarda halkımızın da gördüğü üzere hem ana cadde hem de ara caddelerimizde değişimi mutlaka sağlayacağız. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam edecek. Milli eğitim müdürümüzünde dediği gibi eğitime daha çok hizmet yapacağız. Buraların güzelleşmesi için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" diye konuştu.

Yıldız, daha sonra Gözen'e plaketini verdi.

- TOKAT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title