Haberler

Turhal Belediye Başkanı Gözen Açıklaması

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, "Turhal'a 4 yıllık bir yüksekokul, halkımıza verdiğimiz sözlerden biriydi.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, "Turhal'a 4 yıllık bir yüksekokul, halkımıza verdiğimiz sözlerden biriydi. Diğer sözlerimiz gibi bu sözümüzü de yerine getirmekten dolayı çok mutluyuz" dedi.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Turhal Meslek Yüksek Okulu kampüsünde yapılacak olan 4 yıllık Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulunun temel betonu dökülmeye başlandı.

Yüksekokul inşaat sahasında Turhal Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Ali Kasap ile birlikte incelemede bulunan ve yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Gözen, ilçe halkına verdikleri bir bir sözü daha yerine getirmenin gurur ve mutluluğunu taşıdıklarını söyledi.

Gözen, şunları kaydetti:

"Bildiğiniz gibi Turhal'a 4 yıllık bir yüksekokul halkımıza verdiğimiz sözlerden biriydi. Diğer sözlerimiz gibi bu sözlerimizi de yerine yetirmekten dolayı çok mutluyuz. Şu anda okulumuzun inşa edileceği alanın tesviyesinin ardından grobeton olarak tabir edilen taban betonunun dökümü işlemine geçildi. Hava şartlarının müsait olması durumunda inşaatın hızla tamamlanmasını bekliyoruz. Vatandaşlarımızın katılımıyla ileri ki zamanlarda bir temel atma töreni yapacağız. İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomi hayatına önemli katkıları bulunacağına inandığımız bu okulumuzu halkımızla birlikte el birliğiyle yapmak istiyoruz. Halkımızdan bu konuda destek bekliyoruz, destek olacaklarına da inanıyorum. İlçemizde uzun yıllardır dört yıllık bir okulun özlemi çekiliyordu. Okulumuzun tamamlanması adına gerekirse kapı kapı dolaşarak yardımlarını talep edeceğiz. Biliyoruz ki her şeyden önce Turhal halkının gönlü zengindir ve konu eğitim olduğunda her zaman destek vermeye hazırlardır. Damlaya damlaya göl olur misali her vatandaşımızın bu okulumuzda bir tuğlasının olmasını arzuluyoruz. Amacımız hep birlikte Turhal'a güzel ve faydalı bir eser kazandırmaktır. Biz bu okulumuzu bir eğitim kurumunun yanı sıra aynı zamanda bacasız fabrika olarak görüyoruz ve daha önce de ifade ettiğim gibi ilçemizin her yönden gelişmesine büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Üniversitelerin bulundukları bölgeleri canlandırdığını hepimiz görüyoruz. Halkımızın desteklerini istiyoruz ve bekliyoruz. Oldu ki kimse destek vermedi, biz Turhal Belediyesi olarak bu okulumuzun tamamlanması için gereken her şeyi yapmaya hazırız."

Turhal MYO Müdürü Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer ise bu okulun Turhal'a kazandırılmasında Belediye Başkanı Ali Gözen'in çok büyük katkıları olduğunu belirterek, "Sayın Başkanın destekleriyle inşaatımıza başladık. Bizim amacımız önümüzdeki eğitim öğretim yılında burada eğitime başlamak" dedi.

Prof. Dr. Ali Kasap da yüksekokulun ilçeye hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Gözen'e teşekkür etti.

- TOKAT

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title