Haberler

TÜRGEV'e Bağış Karşılığı Adaylık Vaadi İddiası

Güncelleme:

Sosyal medyada yayınlanan belgeye göre TÜRGEV'e bağış yapan iş adamına AK Parti'den belediye başkan adaylığı vaad ediliyor.

Twitter'da paylaştığı ses kayıtlarıyla tanınan Haramzadeler isimli kullanıcı bu defa paylaştığı belgelerle gündeme geldi. Hukuki boyutta hangi nitelikleri taşıdığı bilinmeyen belgelerde iddiaya göre; Başbakan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a ait olan TÜRGEV derneğine bağış yapan iş adamına belediye başkanlığı vaadinde bulunuluyor.

BAĞIŞ KARŞILIĞI ADAYLIK VAADİ

Paylaşılan belgedeki iddiaya göre; Tokat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep G., AK Parti İl Başkanı Eyüp E. ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet B. olduğu iddia edilen şahıslar biraraya gelerek Salih K. olduğu iddia edilen şahısla görüşüyorlar. İddiaya göre, Salih K. olduğu iddia edilen şahıs, TÜRGEV'e bağış karşılığında Eyüp E. olduğu iddia edilen şahısa ısrarlı bir söylemle belediye başkanlığı için aday olmasını söylüyor.

İlgili Haberler

"BAŞBAKAN BÖYLE ŞEYLERİ SEVER"

Şahıs Başbakan'ın böyle şeyler sevdiğini iddia ediyor. 2013'ün Kasım ayının 7'sinde geçtiği iddia edilen konuşmada Salih K. olduğu iddia edilen şahıs, aday olması için başka bir şey yapması gerekip gerekmediğini sorduğunda ise Salih K., Başbakan için bu kadarın yeter olduğunu iddia ediyor.

 

"OL OL ADAY OL"

İddiaya göre; TÜRGEV'deki arazi için konuşmalarını başlatan Eyüp E. ve Salih K.'nın konuşmalarının devamında Salih K., adayları soruyor ve Eyüp E.'nin aday olmadığını duyunca "Ol ol aday ol belediye de bizim olsun niye olmuyorsun" diyor.

"BU DURUM BAŞBAKAN'IN HOŞUNA GİDER"

Aynı isimlerin başka bir konuşması olduğu iddia edilen belgelerde Koç olduğu iddia edilen şahısın Eyüp E. olduğu iddia edilen şahısa Zeyd isimli kişinin bir daha aday olmadığını ve kendisinin olması durumunda bu durumun Başbakan'ın hoşuna gideceğini söylüyor. İddiaya göre; Salih K. bu konuda beraber adım atacaklarını ve istediklerinin olacaklarını söylüyor.

"BAŞBAKAN'IM VAKFA ARAZİ BULDUK DE"

Konuşmada Salih K. olduğu iddia edilen kişi, Eyüp E. olduğu iddia edilen kişiye akıl vererek "İl başkalar toplantısına falan git. Zeyd ile beraber Zeyd'i al Başbakan'ın yanında git Başbakan'ım şeye de vakfa bir arsa bulduk kampüsün içinde 20 dönüm, 27 dönüm yer mülkiyetini hemen vakfa veriyoruz. Yav git de ki Başbakan'ım vakfa bir arazi bulduk kampüsün içinde 27 dönüm de çok ihtiyaç var. De bak ne diyecek sana hiç başkasına gerek yok sen direk." diyor.

* Belgenin hukuki boyutunu bilemediğimiz için belgeyi yayınlayamıyoruz.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bilal Erdoğan Ak Parti Twitter Eyüp Güncel Haberler

500

Yorumlar (54)

salihsalih_akyuz@windowslive.com:

rahmetli mendereside böle yalanlarla iğdam etmişlerdi. bu ülkede 10 yıldan fazla başbakanlık yapmak suç.millet in oyları hiçe sayılır.cahil milletin duyguları sömrülür.hertürlü orspuluk döner. ülkede hırsızlıgın tanımı deişmiş.HIRSIZLIĞIN YENİ TANIMI : DIŞ ÜLKERELERE IMF YE ÜLKE BORCU ÖDEYEN . BANKALARDAN MİLLETİN ÇALINAN HORTUMLANAN PARASINI ÖDEYEN. K E Y ADI ALTINDA MİLLETTEN YILLARCA TOPLANAN PARALARI MİLLET MAĞDUR OLMASIN DİE DEVLET ADINA ÖDEYEN VE BUNU ZERRE KADAR DİER HALKIN HAKLARINI ZAYİ ETMEDEN MAĞDUR ETMEDEN EKONOMİYİ BOZMADAN ÖDEYEN BAŞBAKAN A HIRSIZ DENİR. :))))))) BU KOMPLOLARA İNANCAK KADAR MİLLET APTALMI ?

20
42
yanıtYanıtla
BİTİN ARTIKersin-erdem1980@hotmail.com:

hepimiz ''iğdam''a karşıyız ,haydi hep birlikte HüLLoooooGG

yanıt0
yanıt0
vatandaşseyitkalander@yahoo.com:

açıkcası bukadarını beklemiyordum memleketi talan etmişler

51
7
yanıtYanıtla
Hüsommm@gmail.com:

din tüccarlarından ne beklenir ki

46
10
yanıtYanıtla
Atanamayan AdamII_MeHMeT@msn.com:

bilal erdoğanın babası cami yaptıracaktır yapmayın etmeyin çocuklar :)

44
7
yanıtYanıtla
ÖGRETMENborsa64@hotmail.com:

HOCAM BİZE GELİNCE PARA YOK DİYEN ADAMLAR.... MİLYAR DOLARLARI EVDE SAKLAMIŞLAR... BUNLARA NE ERSEN AZDIR ARTIK SÖZÜMÜZÜ SANDIKTA SÖĞLİYECEGİZ... ATANMAYAN ARKADASLAR GÜN BU GÜNDÜR

yanıt0
yanıt0
0060georgiaarmani@hotmail.com:

eyüp eroğlu şuanki akp nin tokat belediye başkan adayı inanamıyorum tokatımızda girdi işin içine

41
7
yanıtYanıtla
ÖGRETMENborsa64@hotmail.com:

İLERİ, DEMOKRASİ DEDİKLERİ BU OLUYOR SANIRIM.... ÖNCE TÜRGEVE BAGIŞ SONRA ADAYLIK... YAKNDA CUMA NAMAZIDAN SONRA BUNLAR TÜRGEY ADINA BAGIŞ TOPLARLARSA SAŞIRMAMAK LAZIM... ADAMLAR DOYMUYO KARDEŞİM....

40
5
yanıtYanıtla
hakanhakan2@hotmail.com:

Oylarinizi bakan evlatlari icin degil VATAN evlatlari icin kullanin!ya bizim kafamızdaki soru işaretlerine mantıklı cevap yada oy yok

38
7
yanıtYanıtla
ismail alkankadersizkaptan84@gmail.com:

hem keyleri ödedi hem konut edindirdi

13
29
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title