Haberler

TÜMSİAD'ın Üye Ziyaretleri Devam Ediyor

Güncelleme:

TÜMSİAD üye ziyaretleri sevinçle karşılanıyor.

Özkardeş, Amacımız Osmaniye'ye hizmet etmek

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği ( TÜMSİAD ) Osmaniye Şubesi, üye ziyaretleri kapsamında Asrın Mühendislik, Kaplan Ticaret ve Akgül Motorlu Araçlar firmasını ziyaret etti.

İşyeri ziyaretlerine büyük önem verdiklerini belirten TÜMSİAD Osmaniye Şube Başkanı Murat Özkardeş, işadamlarının her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Haftada iki gün üye ziyaretleri kapsamında işadamlarını kendi işyerlerinde ziyaret ettiklerini söyleyen Özkardeş, bu ziyaretleri işadamları çok olumlu karşılıyor dedi.

İşadamlarına TÜMSİAD Osmaniye Şubesi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Özkardeş, "İş dünyasında her sektörün kendine özgü sorunları var. Bizler öncelikle işadamlarımızla bire bir görüşerek bu sorunları tespit etmeye çalışıyor ve bu sorunların çözümü içinde çalışmalar yapıyoruz. Hazırladığımız raporlar ve dosyaları yetkililere sunuyor bunlarında takipçisi oluyoruz. Hizmet binamızda sık sık çeşitli eğitim seminerleri ve bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. İşadamlarımızın bu çalışmalara katılmaya davet ediyoruz. Bizim tek amacımız var oda Osmaniye'ye ve ülkemize hizmet etmek." dedi.

İlk olarak sanayi sitesinde faaliyet gösteren Akgül Motorlu Araçlar firmasına uğrayan TÜMSİAD heyeti daha sonra Asrın Mühendislik, son olarak ise Kaplan Ticaret'i ziyaret etti.

40 yıldır traktör yedek parça sektöründe hizmet verdiğini söyleyen Akgül Motorlu Araçlar yetkilisi Hasan Tülü, "sanayi sitesi esnafı olarak iş yoğunluğundan olsa gerek sosyal hayata fazla katılamıyoruz. Sizlerin bizleri işyerlerimizde ziyaret etmesi bizleri mutlu ediyor. dedi.

TÜMSİAD'ın iş dünyasına çok önemli katkıları olduğunu söyleyen Asrın Mühendislik yetkilisi Harita Mühendisi Yücel Abidinoğlu, her geçen gün sivil toplum kuruluşlarının öneminin daha da çok arttığını ifade etti.

Son olarak Kaplan Ticaret'e geçen heyet işletme sahibi İsmail Kaplan'a yeni yerinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletti. Devlet Bahçeli Bulvarı'nda bin metrekarelik kendi mağazasında yeniden hizmet vermeye başladıklarını söyleyen İsmail Kaplan bu yıl kuruluşlarının 20. Yılı olmasından dolayı çeşitli sürprizler hazırladıklarını söyledi.

Ziyarette Başkan Murat Özkardeş'e TÜMSİAD Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Nihat Arslan, Sosyal İşler Başkanı Levent Alibekiroğlu, Genel Sekreter Murat Demirkıran ve teşkilat komisyonu üyesi Özgür Göktürk eşlik etti. Ziyaretlerde işyerlerine TÜMSİAD üyesi belgesi verilirken işadamlarına da TÜMSİAD rozeti takıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Kaplan Osmaniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title