Haberler

Tuluyhan Uğurlu Miniklerle Buluştu

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi dünyaca ünlü müzisyen Tuluyhan Uğurlu'yu ağırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Günleri Şubat ayı etkinlikleri çerçevesinde ünlü müzisyen Tuluyhan Uğurlu'yu Büyükşehir konservatuarının minik öğrencileri ile buluşturdu. Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlik de Uğurlu, çocuklara müzik hayatındaki bilgi ve birikimlerini aktardı. Ünlü Müzisyen, çocuklara günde ne kadar çalıştıklarını sorarak ''müzik işleri çalışınca oluyor'' nasihatinde bulundu.

SANATÇI SANATÇININ HAMALIDIR

Kültür Sanat Günleri çerçevesinde yapılan 'düşlerini erteleme' programında ünlü müzisyen, daha yolun başında olan gençler için altın sayılabilecek öğütler verdi. Ünlü virtüöz, gençlere sahnede kim olursa olsun sahneye çıktıklarında selam vermeyi asla unutmamaları gerektiğini söyledi. Minik sanatçı adaylarının enstrümanlarını kurmalarına yardımcı olan Tuluyhan Uğurlu, ''Sanatçı, sanatçının hamalıdır'' dedi. Sanatçı, öğrencilerin eserleri seslendirişindeki hatalarından nota defterinin nasıl tutulması gerektiğine kadar her şeyleri ile ilgilenerek birikimlerini paylaştı.

KENDİ ESERLERİNİZİ YARATIN

Etkinlikte ünlü müzisyen çocuklara çaldıkları eserlerin bestecilerini tanıyıp tanımadıklarını sordu. Konservatuar öğrencilerinin eserler hakkındaki bilgileri Tuluyhan Uğurlu tarafından takdir edildi. Uğurlu, Eserlerin sahiplerini tanımanın yanında dönemin şartlarını ve o dönemdeki diğer sanatçıları da bilmek gerektiğini söyledi. Ünlü müzisyen çocuklara çok yetenekli olduklarını belirterek, '' eserlerinizi seslendirirken kendinize ufak girişler yaratabilir, hatta şimdiden kendi eserlerinizi yaratmaya çalışabilirsiniz'' dedi.

GENÇ MÜZİSYEN ADAYLARI BEĞENİ TOPLADI

Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde yapılan etkinlikte esprileri ve sıcak yaklaşımları ile gençleri rahatlatan ünlü müzisyen, seslendirilen eserleri çok beğendiğini dile getirdi. Gençlerin kendilerini nasıl geliştirecekleri hakkında bilgiler veren Tuluyhan Uğurlu, "Sizin gibi genç yetenekler olduğunu görmek sanatımızın geleceği için kaygılanmamamızı sağlıyor'' diye konuştu.

UĞURLU'YA ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR

Düşlerini Erteleme adlı programın bitiminde Ünlü müzisyene hoş sohbetlerinden ve çocuklara verdiği çok faydalı bilgilerden dolayı çiçek takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tuluyhan Uğurlu Leyla Atakan Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title