Haberler

Tüketiciye Saygı Ödülleri

"2011 tüketiciye saygı ödülleri adaylarını bekliyor"

Ülkemizde, bilinçli tüketici olma kavramının gün geçtikçe daha fazla benimsendiğini ve vatandaşlarımızın haklarını arama konusunda daha duyarlı davrandığını ifade eden Tüketiciler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Salih Torlak, "Her geçen gün önemi artan tüketici hareketine katkıda bulunanlar için verilen Tüketiciye Saygı Ödülleri'nin 2011 yılı için aday müracaatlarını bekliyoruz." dedi.

Tüketiciler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Salih Torlak konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yapmıştır:

Türkiye'de tüketici hakları alanında öncü sivil toplum kuruluşu olan Tüketiciler Birliği, 2000 yılından beri, tüketici hareketine ufuk açıcı katkılarda bulunanları Tüketiciye Saygı Ödülleri ile taltif etmektedir. Bu bağlamda her yıl, TV Programı, Radyo Programı, Yazılı Basın, İnternet Sitesi, Firma ve Yılın Tüketicisi olmak üzere altı farklı dalda Tüketiciye Saygı Ödülleri verilmektedir.

Nisan ayında düzenlenecek Tüketiciye Saygı Ödül Töreni 2011 için başvurular 1 Mart 2012 tarihine kadar kabul edilecektir.

Tüketici hareketinin hızla geliştiği ülkemizde, tüketici hareketi üzerinden gelir elde etmek isteyen bir takım çevreler kısa vadeli kazanç sağlamak için bol miktarda ve ölçüsüz şekilde tüketici ödülü dağıtmaktadır. Buna karşılık Tüketiciler Birliği 2000 yılından beri sağlam ve objektif değerlendirmelerle ödüllerini gerçek sahiplerine ulaştırmaktadır.

Seçici Kurul, tüketiciler adına verilen bu ödüller için belirtilen dallarda tüketicilerin aday önerilerini beklemektedir. Ayrıca, ödül almaya layık olduğunu düşünen adaylar da bizzat başvuruda bulunabilecektir.

1 Mart 2012 tarihine kadar olan müracaat sürecinde, tüketiciler, aday önerilerini, hangi dalda aday olduğunu ve adaylık gerekçesini açık bir şekilde belirterek ve değerlendirme komitesinin yararlanacağı belgeleri ekleyerek, başvuruları "tüketiciye saygı ödülü" başlığıyla şu adreslere gönderebilirler:

E-posta : iletisim@tuketiciler.org

Adres : Turgut Özal Cad. Emeksaray Apt. No:22/5 Aksaray-Fatih/ İstanbul

Başvuru ve ödül çerçevesinde herhangi bir ayni ya da nakdi bedel söz konusu değildir. Bütün tüketiciler adına verilen bu ödüllerin, tüketicilerin katkısıyla bu yıl da en çok hak eden kişi ve kurumlara verileceğine dair kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title