Haberler

Tuğçe Kazaz "Uzun Hikaye" ile Beyazperdede!

Güncelleme:

"Uzun Hikaye"; usta ve genç oyuncuları bir araya getiren geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. T

Osman Sınav'ın, kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli ve coşkulu, kimi zamansa heyecanlı ve romantizm yüklü yeni filmi "Uzun Hikaye"; usta ve genç oyuncuları bir araya getiren geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Tuğçe Kazaz'ı, yüzünü ve ifadesini çok beğendiği için kadroya dahil ettiğini belirten Osman Sınav ; Kazaz'ın oyunculuk kariyerine yoğunlaşma kararını ve bu yöndeki çabalarını da destekliyor.

Tuğçe Kazaz; çekimleri Kütahya, Adapazarı, Altınoluk gibi farklı bölgelerde devam eden "Uzun Hikaye"de; Bulgaryalı Ali karakterinin karısı Münire'yi canlandırıyor. Film için, Osman Sınav'ın yönlendirdiği şekilde hazırlandığını söyleyen Kazaz; oyunculukla ilgili kusurlarını ve eksiklerini gidermek amacıyla, bir ay boyunca oyuncu koçları ve oyuncu arkadaşları ile çalıştığını belirtiyor.

Osman Sınav ile Kenan İmirzalıoğlu'nun 10 yıla yakın zamandır hayata geçirmek istedikleri "Uzun Hikaye"; insana dair sıcacık bir hikayeyi anlatıyor. 1940'lı yıllardan 1970'lerin sonuna uzanan öyküsü ile kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli ve coşkulu, kimi zamansa heyecanlı ve romantizm yüklü "Uzun Hikaye"; edebiyat dünyasının çok özel ve usta isimlerinden Mustafa Kutlu'nun aynı adlı eserinden, son yılların öne çıkan önemli senaristlerinden Yiğit Güralp tarafından senaryolaştırıldı.

Oldukça geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan "Uzun Hikaye"; projeyi onurlandıran usta oyuncular Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Cihat Tamer, Mahir Günşıray, Mustafa Alabora, Şener Kökkaya, Osman Alkas, Cengiz Bozkurt, Mustafa Üstündağ, Erkan Avcı, İsmail Hakkı Ürün, Bora Koçak, Ferdi Kurtuldu, Melih Çardak ve Ufuk Karaali ile de büyük yankı uyandıracak. Filmde bu usta isimlere, yine son dönem Türk sineması ve televizyonlarının genç ve başarılı oyuncuları Tuğçe Kazaz, Ushan Çakır, Damla Sönmez, Taner Ölmez, Batuhan Karacakaya, Elif Atakan, Buğra Bahadırlı, Başak Kasacı, Taha Yusuf Tan, Fatima Betül Cordal ve daha birçok sürpriz isim eşlik ediyor.

Yapımcılığını Osman Sınav'a ait Sinegraf'ın, dağıtımını UIP'nin üstlendiği "Uzun Hikaye"; hikayesi, oyuncu kadrosu, müzikleri ve senaryosu ile gelecek sezonun en çok konuşulan filmlerinden biri olmaya aday…

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Osman Sınav Tuğçe Kazaz Adapazarı Kütahya Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title