Haberler

Tufanbeyli'de "Okullar Hayat Olsun" Projesi

Tufanbeyli'de "Okullar Hayat Olsun Projesi"ne yönelik yapılacak çalışmalar komisyona sunuldu.

Tufanbeyli'de "Okullar Hayat Olsun Projesi"ne yönelik yapılacak çalışmalar komisyona sunuldu.

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ile Orman ve Su İşleri Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Kaymakam Ersin Tepeli, Belediye Başkanı Recep Balı, kurum amirleri ve okul müdürleri, Tufanbeyli Özel İdare Müdürlüğü Toplantı salonunda bir araya geldi.

Toplantı İlçe Milli Eğitim Müdür Hamza Bilge'nin "Okullar hayat Olsun Projesi"ne yönelik sunumuyla başladı. Okulların proje kapsamında yapacakları çalışmaların slayt gösterisi ile tanıtıldı.

İlçe Kaymakamı Ersin Tepeli, konuşmasında, projenin genel amacının okulların daha canlı tutulması, halkın güzelleştirilmiş okul alanlarında bir araya getirilmesi ve bu vesileyle toplumsal dayanışmaya, paylaşmaya vesile olması olduğunu kaydetti.

Okulların fiziki çevresinin güzelleşerek, daha iyi bir ortamda eğitim alınmasının sağlanacağını belirten Tepeli, "Halkımızın okul ortamında açılan kurlarla bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi vesile olarak bir proje olarak görüyorum. Bu projeyi bugün resmi olarak başlatmış bulunuyoruz. İlçemize ve halkımıza hayırlı olsun" dedi.

İlçe Belediye Başkanı Recep Balı ise uygulamaların güzel olduğunu ve belediyeye büyük görev düştüğünü belirterek, konu hakkında hazırlanan dosyayı incelemek için teslim aldı.

Önümüzdeki günlerde Tufanbeyli Belediyesi ve Bozgüney Belediyesi ile proje hakkında protokol imzalanacağı belirtildi.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdür Hamza Bilge, daire amirleri, okul müdürleri ve okul öğrenci temsilcileri katıldı.

- ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Ersin Tepeli Recep Balı Tufanbeyli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title