Haberler

Ttso Meslek Komiteleri Üyeleri Belirlendi

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TTSO) 31 grupta meslek komitelerini ve Meclis üyelerini belirleyen seçimler tamamlandı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TTSO) 31 grupta meslek komitelerini ve Meclis üyelerini belirleyen seçimler tamamlandı. TTSO hizmet binasında yapılan seçimlerde, oda üyesi 5 bin 811 seçmen 11 ayrı sandıkta 31 meslek komitesini belirledi. Saat 17.00'de tamamlanan oy kullanma işleminin ardından yapılan sayımlarda, gruplarda kesin olmayan sonuçlar şu şekilde oluştu:

Meslek Grup No 1: "Yomra Su Ürünleri Yetiştiriciliği Araştırma Geliştirme İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm ve Tic. Ltd.Şti. Ergün Kardeşler Su Tarım Ürünleri Üretim Değerlendirme San. ve Tic. Ltd. Şti. S.S. Arsin Tarımsal Kalkınma Koop. Kaşgarlı Hayvancılık Bes.Amb.İnş.Tur.Nak.Hafr.Paz.Yem ve Gıda San. İth. İhr.Tic.Ltd.Şti. Vadi Su Ürünleri Yetş. Ar-Ge Hiz. Tur. ve Yem San. Tic. Ltd. Şti."

Meslek Grup No 2: "Bülbüloğlu İnş. San. ve Tic.A.Ş. Akcam Züccaciye Tekstil Ür. San. Tur.İnş.Taah. ve Tic.Ltd.Şti. Kargold Kuyumculuk Mad.Savunma San. Teknolojileri Ar-Ge Tur. Tic.Ltd.Şti. S.K.H Soğutma Klima Havalandırma San. İnş.Taah. ve Tic.Ltd.Şti. Astaş Beton San. ve Tic.Ltd.Şti."

Meslek Grup No 3: "Ünal Lastik Kap.Taah.Ser.Hizm.ve Tic.Ltd.Şti. Yıldız Alüminyum San. Yener Yavuz ve Ort. Koll.Şti.

Detay Makina San. Hafr.İnş.Servis Hizm. ve Tic.Ltd.Şti. Tayarlar Mak. San.Müh.Hiz.İnş.Taah. ve Tic.Ltd.Şti. Atacan Demir Çelik Mamül İnş. Nak.Yapı Mak. ve Metal San.Tic.Ltd.Şti."

Meslek Grup No 4: "Bahar Kundura - Halil İbrahim Nalbant, Halil Yaroğlu - Yaroğlu Ticaret, Meka İskender Ayakkabı San.Tic.Ltd.Şti, Mehmet Manzak-Manzak Ticaret, İzzet Kazaz Koll.Şti. Bülent Kazaz ve Ortakları."

Meslek Grup No 5: "Uğraş Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Yeğenler Mağazacılık Tic.Ltd.Şti. Bebeko - Esra Özyazıcı, Ulusoy Spor Giyim - Özcan Ulusoy, Kardeşler Tekstil Giyim San. ve Tic.Ltd.Şti."

Meslek Grup No 6: "Ekip İnşaat Taahhüt Nakliyat ve Ticaret Ltd.Şti. Zümrüt İnşaat Malzemeleri Ticaret Ltd. Şti. D-Kare İnşaat Taahhüt Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 61 İnşaat Madencilik Nakliyat Turizm Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Aydınlar Nalburiye İnşaat Taahhüt Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Sitil Ahşap Orman Ürünleri Mobilya ve Yapı Malzemeleri Sanayi İnşaat Taahhüt Mimarlık Müh.Hizm.Tur.Nakl.Tic.Ltd.Şti. Ö-Ner Mühendislik Hizmetleri İnşaat Taahhüt Elektrik ve Elektronik Sanayi Ticaret Ltd. Şti."

Meslek Grup No 7: "Üçyıldız Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Karadeniz Elektromarket Elektrik ve Elektronik Taahhüt Ticaret Ltd.Şti. Sadık Mobilya Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Murat Derya Mobilya ve Tekstil Sanayi Turizm İnşaat Nakliyat Hafriyat Ticaret Ltd. Şti. Ser Halı Ticaret Ltd.Şti."

Meslek Grup No 8: "Ay-Yıldız Enerji Üretim ve Ticaret Ltd. Şti. Cese Elektrik Üretim A.Ş. Türkler Enerji Üretim Ltd. Şti.

E.M.T. Enerji Üretim Ltd. Şti. Çiçek Enerji İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat Mühendislik ve Güzellik Hizmetleri Metal Sanayi Tic.Ltd.Şti."

Meslek Grup No 9: "Çelebi Plastik ve Doğrama Sanayii İnşaat Taahhüt Reklamcılık Seracılık Ticaret Ltd.Şti. Mod-Plast Modüler Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Yavuzhan Cam Alüminyum Pvc Sanayi İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd.Şti. Doğu Pen Pvc Plastik Cam ve Metal Sanayi İnşaat Nakliyat Turizm Ticaret Ltd. Şti. Fatih Değer - Değer Yapı"

Meslek Grup No 10: "Akçaabat Un Sanayi ve Ticaret A.Ş. Uludüz Gıda Pazarlama Plastik Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Kahvaltı Dünyası Ambalajlama Hayvancılık Nakliye ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Yüksel Unlu Gıda Mamulleri Sanayi Turizm Nakliyat İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd.Şti. Nejla Hanım Ev Tatlıları - Nejla Keresteci"

Meslek Grup No 11: "Özerler Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Trabzon Bakkallar Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Helvacıoğlu Gıda Sanayi Nakliyat Turizm İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti. Usta Ticaret - İsmail Al. Zeytinoğlu Et ve Gıda Maddeleri Sanayi Hayvancılık Ticaret Ltd. Şti. Paşaoğlu Gıda Maddeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Evren Ticaret Sanayi ve Pazarlama Ltd. Şti."

Meslek Grup No 12: "Çakra Turizm İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti. Ne-Hir Turizm Seyahat İşletmeciliği İnşaat Nakliyat Temizlik ve Yemek Hizmetleri Tekstil Gıda San. Arıcılık ve Seracılık Tic.Ltd.Şti. Asistan Elektronik Danışmanlık Personel Servis Organizasyon Aracılık Özel Eğitim Hizm. Bilişim Rekl.Tur.Na.Tic.Ltd.Şti. Koçlar Oto Kiralama Servis Hizmetleri ve Ticaret Ltd. Şti. Erusta İnşaat Turizm Nakliyat ve Ticaret Ltd. Şti."

Meslek Grup No 13: "İlke Özel Eğitim Hizmetleri Turizm Yayıncılık ve Ticaret Ltd.Şti. Akat Dershanecilik Özel Eğitim Sağlık ve Servis Hizmetleri Yayıncılık Yazılım Bilişim Nakliyat Tic.Ltd.Şti. Derya Kitabevi Kırtasiye Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Çağdaş Eğitim ve Organizasyon Ticaret A.Ş."

Meslek Grup No 14: "Ali Uzunalioğlu. Reisoğlu Nakliyat Servis Temizlik Mühendislik Hizmetleri İnşaat Turizm Bilişim Ticaret Ltd.Şti. Et-Ka Otomotiv Yedek Parça ve Servis Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti. Özer Taşımacılık Turizm Servis Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti. Örnek Oto Lastik Metro Turizm Ticaret Ltd. Şti. Ergün Gemi Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Akademi Grup Otomotiv İnşaat Turizm Servis Hizmetleri Makina Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti."

Meslek Grup No 15: "Emka Kuyumculuk Ticaret Ltd.Şti. Turan Kardeşler Kuyumculuk Ticaret Ltd. Şti. Coşkun Anahar

Köstereli Kuyumculuk Ticaret Ltd. Şti. Karaltın Kuyumculuk - Cevat Kara."

Meslek Grup No 16: "Çapkınoğlu Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Mühendislik Mimarlık Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. Gençler Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret ve Sanayi A.Ş. Kuantum Otomotiv Turizm İnşaat Taahhüt Nakliyat Servis Hizmetleri ve Ticaret Ltd.Şti. Erdem Dayanıklı Tük. Malları İthalat İhracat ve Ticaret Koll. Şti. - R.Selçuk Erdem ve Ortağı

Atasoy Makina Tekstil Sanayi Turizm İnşaat Taahhüt Nakliyat ve Ticaret Ltd.Şti."

Meslek Grup No 17: "Eprom Bilgisayar İthalat İhracat ve Ticaret Ltd. Şti. Sistem Büro Makinaları Ticaret Ltd. Şti. Bulut Bilgisayar Sistemleri Sanayi ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Ltd.Şti. Zekeriya Öztürk. Taşpınar Yazılım ve Bilgi Teknolojileri Gıda İnşaat Sanayi Pazarlama Turizm Ticaret Ltd. Şti."

Meslek Grup No 18: "Telsa Trabzon Elektronik Sanayi - Ahmet Dar. Onur Farma Medikal İnşaat Ticaret Ltd.Şti. Nasa Medikal Tıbbi Gereçler İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. Biyogen Medikal Özel Sağlık ve Servis Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti. Üç Medikal İnşaat Turizm ve Ticaret Ltd. Şti."

Meslek Grup No 19: "Sezer Eczanesi - S. Tayfun Sezeroğlu, Aromatik Kimya Sanayi - Şadan Demir, Akgün Ecza Deposu Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Armutçu Özel Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri Ticaret Ltd.Şti. Emircan İtriyat (Kozmetik Parfümeri ) Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti."

Meslek Grup No 20: "Haber 61 Yayıncılık Reklamcılık Matbaacılık Ticaret Ltd.Şti. İber Matbaacılık ve Ambalaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti Bilgi Kırtasiye Oyuncak ve Mobilya Malzemeleri Ticaret Ltd. Şti. Maksi Yayıncılık Matbaacılık Reklamcılık Organizasyon Hizmetleri Ticaret Ltd.Şti. Lara Sinema İşletmeciliği Organizasyon Reklamcılık Yayıncılık Ticaret Ltd. Şti.

Türksesi Gazetecilik ve Matbaacılık Ticaret Ltd. Şti."

Meslek Grup No 21: "Samet Canbakkal - Canbakkal İnşaat. Setur İnşaat Taahhüt Nakliyat Turizm ve Ticaret Ltd.Şti.

İ.Bayburt İnşaat Taahhüt Nakliyat Ticaret Ltd.Şti. Özkefeli İnşaat Taahhüt Ticaret Ltd. Şti. Öz-Kol İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti Çiçek İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti. Katip Çolak - Sahra İnşaat."

Meslek Grup No 22: "Hasan Taşkara. Baysal İnşaat Madencilik Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. Ulusoylar İnşaat Taahhüt Mühendislik Hizmetleri ve Ticaret Ltd.Şti. Genç Doğuş Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Ltd.Şti. Selimoğlu Yol Yapı - Hasan Salih Selim."

Meslek Grup No 23: "Hitaş Hacısalihoğlu İnşaat ve Ticaret A.Ş. Batra Dış Ticaret ve Turizm Ltd. Şti. Üçgen Mühendislik - Şaban Bülbül, Cmz Asansör Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Okan Mühendislik İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti. Değişim Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Kocayusuf Vinç İşletmeciliği Nakliye İnşaat Taahhüt ve Ticaret Ltd.Şti."

Meslek Grup No 24: "Trabzon Metro Turizm Ticaret ve Seyahat Ltd. Şti. Kanberoğlu Turizm ve Seyahat Ltd. Şti. Ulusoy Koll. Şti. - Ali Osman Ulusoy ve Ortakları - Otogar Şubesi. Süzer Seyahat Turizm Nakliyat ve Ticaret Ltd. Şti. Kanberoğlu Turizm ve Seyahat Ltd.Şti.-Akçaabat Şubesi."

Meslek Grup No 25: "Uzunkum Turizm Otelcilik A.Ş. Akçaylar Petrol Yatırım Turizm İnşaat ve Nakliyat Ticaret A.Ş.

Ensar Otelcilik Nakliyat Turizm ve Ticaret Ltd.Şti. Büyük Söğütlü Kuyumculuk Turizm Otelcilik ve Ticaret Ltd.Şti.

Köksallar Turizm İnşaat Taahhüt ve Yurt İşletmeciliği Ltd.Şti."

Meslek Grup No 26: "Sertel Sigorta Aracılık Hizmetleri - İbrahim Sertel. Yıldız Sigorta Aracılık Hizmetleri - Yıldız Uzun

Trabzon Genç Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Grup Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Tuncay Albayrak Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti."

Meslek Grup No 27: "Ekol İnşaat Ticaret Ltd.Şti. Kent Mühendislik Bürosu - Mustafa Suat Hacısalihoğlu. Gedikli Mühendislik İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti. Şentürk Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Ticaret Ltd. Şti. Nano Yapı Denetim Ltd. Şti."

Meslek Grup No 28: "Avcı Döviz Ticaret A.Ş. Veysel Zekai Bak. Denizbank A.Ş. - Trabzon Şubesi. S.S. Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Türkiye Garanti Bankası A.Ş. - Trabzon Şubesi. Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. - Beşikdüzü Şubesi. Kartel Karadeniz Telefon Elektrik Taahhüt Bilgisayar Hizmetleri ve Ticaret Ltd. Şti."

Meslek Grup No 29: "Hak-Tat Et Ürünleri Sanayi ve Turizm Ticaret Ltd.Şti. Doğa Turizm İç ve Dış Ticaret A.Ş. Çeşnici Yemek Servis ve Temizlik Hizmetleri İnşaat Turizm Nakliyat Ticaret Limited Şirketi. Ahmet Usta Gıda Yemek Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti. Dört Hisar Turizm İnşaat Nakliyat Ticaret Ltd. Şti."

Meslek Grup No 30: "Sabırlar Fındık İhracat Ltd. Şti. Mustafa Şılbır. Birol Usta. Özgün Dış Ticaret Ltd. Şti. Yasin Fındık Gıda Sanayi İnşaat Nakliyat Turizm ve Ticaret Ltd.Şti."

Meslek Grup No 31: "Ulusoy Koll. Şti. - Ali Osman Ulusoy ve Ortağı. Sadık Atmaca. Trabzon Lpg Dağıtım ve Gıda Ticaret Ltd. Şti. Akpa Lpg Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Örnek Petrol Turizm Taşımacılık ve Ticaret A.Ş. Yalı Petrol İnşaat Turizm ve Ticaret Ltd. Şti. Haydar Kantekin." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Osman Ulusoy Ay Yıldız Karadeniz Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title