Haberler

"Trafik Kampanyası"nda Ünlüler Geçidi

Emniyet Genel Müdürlüğünce Hazırlanan Trafik Kampanyalarına, Ünlülerden Destek Geldi.

Emniyet Genel Müdürlüğünce hazırlanan trafik kampanyalarına, ünlülerden destek geldi. Ünlüler, kamera karşısına geçerek vatandaşları trafik kuralları konusunda uyardı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün, trafik bilincini arttırmak için düzenlediği 4 ayrı iletişim kampanyasında, trafik polislerince hazırlanan senaryolarda rol alan ünlüler, toplumun her kesimine seslenerek. trafik kurallarını hatırlatıyor.

düzenlendi. Trafik polisleri tarafından hazırlanan senaryolarda oynayan ünlü simalar toplumun her kesimine seslenerek trafik kurallarını hatırlattı.

"Emniyet Kemeri ve Koruma" ve "Hız" başlıklı iki kampanyada, Oktay Kaynarca, Metin Akpınar, Zafer Ergin, Filiz Taçbaş, Vatan Şaşmaz, Kenan Sofuoğlu, Cem Yılmaz ve Tamer Karadağlı kamera karşısına geçti. Ünlüler, bazen sürücü bazen yaya rolünde trafik kurallarını anlattı.

-BAŞROLDE BAKAN KAVAF-

Trafik kampanyaları için hazırlanan filmlere Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf da destek verdi. Ankara Kurtuluş Parkı Çocuk Eğitim Parkı'nda gerçekleştirilen spot filmin çekimlerinde Kavaf'a, Atatürk Çocuk Yuvası'nda kalan çocuklar eşlik etti. Kavaf'ın yer aldığı filmin daha sonra dağıtılacağı bildirildi.

"Yaya Güvenliği" başlıklı iletişim kampanyası için 3 ayrı spot film hazırlandı. Filmlerde rol alan Sinem Kobal ve Müge Anlı, çocukları, trafikte karşıya güvenli geçebilmek için dikkat edilmesi gerekenler için uyarıyor. Kampanya, 31 Ağustos-6 Ekim tarihleri arasında sürdürülecek.

"Kırmızı ışık ihlallerinin önlenmesi" başlığı altında 2 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek 4. kampanyada da, yine medya ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin yer alacağı öğrenildi.

-KAMPANYA INTERNET SİTESİNDE-

Bu arada, daha önce düzenlenen trafik kampanyaları için çekilen ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, eski TBMM Başkanı Köksal Toptan ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu'nun uyarılarının yer aldığı spot filmler de, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yayıma konuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title