Haberler

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin Olağan Genel Kurulu

Zonguldak'ta faaliyet gösteren Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin olağan genel kurulu yapıldı.

Derneğin mevcut başkanı Adil Bahadır, Memurlar Lokali'ndeki kurulda yaptığı konuşmada, 20 yıl önce kurulan derneklerinde 8 yıl başkanlık yaptığını ve hiç bir zaman tek başına karar almadığını söyledi.

Bu göreve talip olduklarında ideallerinin olduğunu ve derneği ayağa kaldırmak istediklerini anlatan Bahadır, "İlk 28 kişiyle kongre yapmıştık ve şimdi salonlara sığmıyoruz. Hedeflerimiz ve isteklerimizi gerçekleştirdik, derneğimize yakışır etkinlikler yapmaya çalıştık. Görev yaptığım sürede destek veren herkese teşekkür ediyor, yeni seçilecek yönetimin her zaman yanında olacağıma söz veriyor, başarılar diliyorum" dedi.

Tek liste ile gidilen kurulda başkanlığa Ahmet Bayrak seçildi, yönetim kurulu Yüksel Çelik, Coşkun Özdoğan, Bayraktar Aydın, Metin Konak, Münir Uzundorukan, Nafiz Kandemir, İhsan Erdoğan, Murat Bahadır, Muhittin Orhan, Faruk Demirci, Kibar Arıkan, Ömer Davul, Yaşar Güven ve Yılmaz Altuntaş'tan oluştu.

Denetleme kuruluna da Necat Uzun, Kenan Ermiş ve İsmet Marabaoğlu getirildi.

Genel kurula Zonguldak Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Zonguldak Milletvekilleri Ali Koçal ve Ali İhsan Köktürk, CHP İl Başkanı Tümer Peker, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alabaş, bazı belde belediye başkanları, milletvekili adayları, dernek başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve davetliler katıldı.

- ZONGULDAK

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title