Haberler

Trabzon: CHP Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Cafer Hazaroğlu, Partisinin İl Teşkilatına Yaklaşan Genel Seçimler Öncesinde Birlik Çağrısında Bulundu.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Cafer Hazaroğlu, partisinin il teşkilatına yaklaşan genel seçimler öncesinde birlik çağrısında bulundu.

CHP Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, CHP Trabzon milletvekilleri Akif Hamzaçebi ve Şevket Arz'ın yanısıra partililerin katılımıyla Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi’nde yapıldı. Toplantının açılışında konuşan Hazaroğlu, Cumhuriyet'in 83. kuruluş yıldönümünün kutlandığı bu günlerde Cumhuriyet'e daha fazla sahip çıkma bilinci ve inancı içinde olduklarını kaydetti. Hazaroğlu, danışma toplantısında bir aile içinde konuşulması gereken bütün konuların nezaket kuralları çerçevesinde dile getirilmesini isteyerek yaklaşan genel seçimler öncesi birlik çağrısında bulundu. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

(MU-ÖS)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title